Ha egy ugyan olyan színű bontott elemet szerelek fel az autómra mint amilyen a kocsi színe akkor el fog ütni a többi résztől vagy nem lesz észrevehető?
Namost ha ugyanolyan színű, akkor nyilván ugyanolyan, tehát nem üt el.
Ha elüt, akkor meg nem ugyanolyan.
Ha esetleg arra gondolsz, hogy az egyiknek már kifakult a színe, akkor igen, el fog ütni. De akkor az már nem ugyanolyan, legfeljebb ugyanolyan volt valamikor...
És mennyi az esély hogy kifakul? Mert hallottam olyat h mindnek más a kifakultsága és el fog ütni..
De amikor után látok ilyen autókat mint az enyém v mellettük parkolok csak nagyon ritkán látom h fakóbb..
Köszi, de inkább rábízom a profikra :)
Eddig is jól megvolt polír nélkül, ezután is meglesz csak most kell hogy ne üssön el a bontott elem a többitől.
Azért ne várj csodát a polírtól, pl. 2 évnyi napon ácsorgás meglátszik pl. egy kék metál autón.
Az enyém világoskék, az autó 2005. májusi, a nemrég cserélt lökös 2006. I. negyedév. Azért aki akarja észreveszi. De 5000 forintot fizettem a bontott lökösért koptatóval, úgyhogy kit érdekel? :P
Hát én se fogok fizetni a fényezésért, nem vagyok hülye..
Most olvastam ilyen spotfényezést hogy csak azt a kis részt fényezik ami sérült és nem is üt el a többitől. Nekem meg olyanokat mondott a szerelő hogy az egész oldalát fényezni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!