Mennyiért érdemes Simson-t venni?
Figyelt kérdés
Simson vétel előtt állok. Már kb 1 hónapja nézegetem a hirdetéseket, párat meg is néztem, e még nem találtam meg a nekem valót.
S50 vagy S51-est keresek, index nem fontos rajta. Kb 1, max 2 évig használnám, utána váltanék nagyobbra. Tanulómotornak szánnám.
Kérdésem az lenne, mennyiért érdemes venni Simsont? És milyen típusút? Max 70-80 ezrem lenne rá (z már nagyon max).
2012. júl. 7. 18:38
1/7 anonim válasza:
Nekem S51 Enduróm van. ÉN 110-ről alkudtam le 80-ra. Az enyém 4 sebességes. Jó kis motorok ezek. 70-80-t meg érnek. De több pénzt én se adnék ki rájuk.
2/7 anonim válasza:
köss kompromisszumot! Minél olcsóbb legyen de annál jobb állapotú ! Ezzel sokat nyerhetsz! És még pénzed is marad
3/7 simsonos3 válasza:
50 000 felett egész jók vannak, de 100 000 felett szerintem felesleges költeni
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
És mit gondoltok az ilyen 40 ezerért hirdetett motorokról? Ezek között ki lehet fogni életképeset, aminek a blokkja rendben van?
2012. júl. 8. 16:02
5/7 anonim válasza:
40 ezer alatt szerintem inkább már csak az össze vissza hegesztgetett, két nyomon futó, fél halott, kopott gumis, szigszalag huszárok által "javított" elektronikás csörgős blokkú vackok vannak. Persze ki lehet fogni olyat is ami jó. Próba szerencse. De szerintem egy 40 ezres motorra már annyit kell költeni, hogy jobban járnál egy 70-80 ezressel, mert mire kész lesz már 100 felett lesz.
6/7 anonim válasza:
SOLTONlehet venni zsír új simsont 160ezerért de nagy szar mert bulgár. én olyan 70 80 at adnék érte persze állapottol függ a dolog
7/7 anonim válasza:
Ha hosszabb távra terveznél, én a 100 fölöttieket ajánlanám. Azok közül is az eredeti állapotúakat. De ha csak 1 évre kell, ki lehet fogni 70-ért is használhatót. A tuningosoktól, átalakítottaktól ódzkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!