Érdemes olyan Simsont megvenni, amin "gagyirezó" van fenn?
Simson vásárlás előtt állok, és kinéztem egyet 75-ért. Egy a gond, hogy "gagyirezó" van rajta. Arra gondoltam, hogy megvétel után azzal kezdem, hogy szerzek rá egy gyárit használtan. Mit szóltok hozzá? Érdemes így megvenni?
És amúgy mi a véleményetek a "gagyirezóról"?
Ha csakannyi a kipufogó van szétberhelve rajta akkor megéri szerintem.
Ezt a vackot eladod róla aztán veszel egy gyárit rá.
Kösz szépen.
És a gagyirezóból való fojtáseltávolításról van valakinek valami tapasztalata? Olvastam olyat, hogy ha kiveszik a fojtást, a végét meg kitömik gyapottal, "használhatóvá" válik. Vélemény?
Hát én erről a fojtásos dologról nem tudok.
Szerintem a gyári kipunál csak a motorhoz tervezett és szakember által kivitelezett rezó jobb.
Van, aki azt állítja, hogy nem rosszab vele a gép, vagy esetleg jobb, mint a gyárival, de én nem bíznék benne.
De nehogy már egy párezer forintos cucc miatt ne vedd meg a gépet, azért a motor árához viszonyítva nem tétel. Szerzel rá egy szép gyárit, és hadd szóljon.
Ja és hogy mi a véleményem róla? Parasztvakítás. Elhiszik a kölykök, hogy az milyen jó, meg hogy jobban megy, mert nagyobb a hangja.
Börzén kérdezte egy srác az egyik eladótól, hogy mennyibe kerül a rezonátoros kipufogó. Úgy mondta, mintha valami Isteni dolog lenne. Amúgy meg a gyári is rezonátoros (kivéve az N-est), csak hát valahogy el kell adni azt a lomot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!