Robogó vagy váltós motor?
Sziasztok.14 éves fiu vagyok és sokat gondolkoztam hogy milyen motort érdemes vennem.Sokan írják hogy a robogóknál nincs meg az az élvezet mint pédául egy Simsonnál.De viszont én nem tudok váltani és félek hogy nem is tudok majd megtanulni.Egyépként ha vennék motort akkor nem szeretném széthajtani tehát bőven elég lenne a 60-65 km/h,boltba,iskolajárásra használnám.
Legyetek szívesek nekem ajánlani robogót és váltóst motort is.
Ui:Nem azért írtam ki a kérdést hogy vita legyen.(!!!)Még véletlenül sem.
Nem tudsz váltani? Elmondok egy titkot: mindenki így születik :) Az meg mi már, hogy nem is tudsz megtanulni? Miért ne tudnál? Millióknak sikerült, de neked nem menne? Legyen már egy kis önbizalmad, kissrác :)
Váltós motor 1-2 hét alatt belejössz a váltásba mint mindeki.
Simsonom 50-es hengerrel 70-et tud menni. Ha komolyabb gépet akarsz ajánlom a Derbi Sendat annak a vége 90 körül van.
Helló!
Régen volt egy yamaha BWS robogóm, nagyon jó volt, tényleg előny hogy nedves időben nem leszel szutykos nyakig, és persze van némi csomagtartód is az ülés alatt.
Néhány napja vettem egy keeway XT 50-es supermotot, és én is először attól féltem hogy a váltás nem fog menni de tévedtem, kb 3-4 óra motorozás után egész jól bele jöttem, nagyon tetszik a motor, kutya nem mondja meg első ránézésre hogy 50es, jól megy annak ellenére hogy bejáratós és élvezet motorozni rajta, szóval szerintem olyan gépet vegyél ami tetszik, az hogy váltós -e vagy sem az teljesen lényegtelen, úgy is bele jössz ha olyat választasz pár óra vagy nap gyakorlás után.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!