Milyen autót vegyek?
Szempont a nagy,tekintélyes autó, de ne kelljen hozzá benzinkutat is vennem. Több kiszemelt van, középkategóriás "feltünően olcsó" kocsik. Mik a véleményetek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
én a Peugeot-t hanyagolnám már csak a gyanúsan alacsony ár és a kereskedő vicces akarok lenni stílusa miatt is. egyszerűen az egész autó nem szimpatikus.
a Volvo elég sokat futott de legalább szinte biztos hogy nem tekergették az óráját. át kell nézetni és ha amúgy jó műszaki állapotban van akkor lehet ezt választanám. mondjuk a belseje csúnyán kopott.
Audi: szemre ez sem tűnik rossznak. bár azt a gusztustalan kék kormányvédőt sürgősen kidobnám belőle de ennél is csak azt tudom mondani ha egyben van az autó akkor miért ne lehetne megvenni.
a Mercedessel pedig csak egy bajom van. azt írtad hogy tekintélyes autót szeretnél de sajnos ezeknek az autóknak kicsit más "tekintélye" van ugyanis az emberek nagy részének a szemében ez egy olyan tipikus cigánymerci. főleg ilyen felnikkel. pedig amúgy szép autók.
Ha nem akarsz sokat tankolni, feltételezem, hogy megbízható gépet akarsz, kevés szerviz költséggel.
Ezért kizárva a 2.5tdi A6, a hdi 607-re is lehet költeni ha rosszat fogsz ki, a volvo-ról nem sokat tudok.
Talán a merci a legjobb választás, ha megbízható gépet akarsz, de talán ez is megeszi a 10titert városban.
Mbela
miért te látsz rajta a képen rozsdát, horpadást, szakadt huzatot?
így értettem azt hogy szemre nem rossz de talán nem ártana gyakorolni egy kis szövegértelmezést humor harold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!