Amerikai autót hogyan lehet "honosítani"?
Ha egy Cadillac Eldoradot vagy egy 67-es Firebird-ot hagyott volna rad, akkor meg javasolnek is konteneres ceget, akik szallitanak kocsikat, de egy Infinitit szerintem nem eri meg.
Inkabb adjatok el itt es a penzt meg verjetek el egy nyaralasra, vagy tegyetek bele egy Mo-n vasarolt uj auto araba.
www.kbb.com ez a Kelly Blue Book, kivalasztod a kocsi adatait (evjarat, felszereltseg, altalanos allapot, merfold stb) es megmondja neked, hogy kb. mennyit kaphatsz erte, ha maganszemelynek adod el vagy ha beviszed egy kereskedesbe.
Valoszinu barmelyik Infiniti dealer atveszi toled de keszulj fel h ok a legalacsonyabb arat fizetik erte.
Ja, a carmax.com is atveszi.
Hadd adjak egy peldat: bevittem a carmaxhoz a 2004es Infiniti G35-t azt mondtak itt es most 10ezer dollarert itthagyhatom naluk.
Hirdettem a craigslisten es jott erte jelentkezo 13ezerert. Viszont beleszerettem egy uj autoba es inkabb egy masik kereskedonel hagytam a vasat aki csupan 8,500 dolcsit szamolt fel az Infinitiert ami ment bele az uj auto araba.
Ha van idod adjatok el maganszemelynek; probald hirdetni a sell.com, autotrader.com es a craigslist.com -on.
Hazavinni egy ekkora benzinzabalo dogot nem eri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!