Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek közül melyik autó érné...

Ezek közül melyik autó érné meg megvennem?

Figyelt kérdés

[link]

VAGY

[link]

VAGY

[link]

2012. júl. 5. 22:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
egyiket sem éri meg magad döntsd el melyikben éreznéd magad a legjobban mert mindegyikre ráfizetsz persze ha valakié az egyik a felkínáltak közül azt fogja mondani azt vedd meg
2012. júl. 5. 22:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire akarod megszívatni magad (úgy látom nagyon). Először is mire kell autó, azt tisztázd le magadban. Mert ezekkel sok mindent nem tudsz csinálni, hordhatod őket szervízbe jó drágán, ha meg olyan munkához kell ahol fontos a megjelenés kuncsaftok előtt, oda meg gondolom nagyobb keret lenne autóra. Ezek közül mindegyik pénztemető, talán a Merci néz ki még valahogy, de azt sem venném meg.
2012. júl. 5. 22:53
 3/16 TOMAtm ***** válasza:

egyiket sem.igaz olcsók de simán 12+ litert esznek.csak gondolj bele 100km nem egy nagy táv és már azon megkajál 6000FT-ot.beletolsz havi 2-3000 km-t(és akkor még nem voltál nagyon messze) aztán belekerült a kocsi havi 100-150ezredbe,csak üzemanyag szinten akkor még súlyadó-biztosítás-olaj ez sem kevés.

inkább vegyél egy takarékos kis kocsit amire nem kell költeni.Mivel lerí rólad h nem értesz hozzá csak nézed aztán kell.

Csak találomra: [link] sokkal inkább ez.

2012. júl. 5. 22:57
 4/16 anonim ***** válasza:

"Ezekkel sok mindent nem tudsz csinálni.."

Ezt hogy kéne érteni? Használhatatlannak tűnnek?

10-10 évesen a Suzuki meg az Opel is vígan szalad, ez meg azért más kategória.

A fenntartásuk többe kerül, persze de hát valamiért valamit.

Én egyértelműen a CDI-t választanám, nem vagyok se BMW, se benzines-párti, de ez leginkább ízlés dolga.

2012. júl. 5. 23:02
 5/16 anonim ***** válasza:

"de simán 12+ litert esznek"

A 220CDI beéri 5-6 literrel, cserébe, ha nem is versenyautó, de magabiztosan viszi azt a nagy bódét.

2012. júl. 5. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
ezek közül az 530-ast. amúgy gondolom nem linkelt volna ilyen teljesítményű autót ha nem tudná tankolni.
2012. júl. 5. 23:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát elég randomszerűen válogatott, nem úgy tűnik, mintha lenne határozott elképzelés.

Ha élménykedni kell, akkor ezek közül nyilvánvalóan az 530.

Bár ilyen esetben én meg már úgy lennék vele, hogy ha már lúd, legyen V8.

2012. júl. 5. 23:13
 8/16 TOMAtm ***** válasza:
túrórudi : egy 200 000 -t futott dízel ha nem volt gondos gazdája csak pénztemető.már egy 2-3 éves sokkal kevesebb kilóméterrel is rizikós.dízelt nem vennék max ismerőstől.egy turbó 3-400 ezer,porlasztócsúcsok szintén nincs rá garancia h nem okádja az olajat mivel 1000 bar körül sűríti be a porlasztóba,az meg elég sok szóval tömítés stb.5-6 litert meg még új korában sem evett ezt garantálom(mivel autógyárban dolgozom és tudom hogy megy a marketing meg a valóság).de persze ha választani kéne akkor én is a mercit mondom -De legyen rá kb az autó értékében félretéve pénzed,hátha kelleni fog.inkább ne kelljen,de hátha.
2012. júl. 5. 23:16
 9/16 TOMAtm ***** válasza:
Mondom ezt úgy hogy a magyar használtautópiac szereplői körülbelül annyira megbízhatók(a kereskedők) mint egy körözött román lótolvaj.
2012. júl. 5. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:

TOMAtm

Az a dízel nem 200-at futott, hanem a dupláját, ebben biztos vagyok, és ha gondos az a gazda, még annyi hátravan. Ezek nem Fiat Unok.

2012. júl. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!