Ha leteszem az "Ak" jogosítvány akkor mennyit kell várnom, hogy letehessem az "A"-t?
Figyelt kérdés
Ma hallottam egy olyanról, mi szerint február 1.-től változtattak ezen. Az létezik hogy 1 éven belül megcsinálhatom a különbözeti vizsgákat és megkapom az "A korlátlant"? Mert eddig tudtommal 2 évet kellett rá várni. Köszönöm előre is a válaszokat.2012. júl. 5. 22:24
1/7 A kérdező kommentje:
19/F ezt kihagytam:)
2012. júl. 5. 22:25
2/7 WhiteLabel válasza:
már szükséges a 21 év betöltése.
3/7 WhiteLabel válasza:
Ja és az arra vonatkozik az az egy év, ha egy évvel előtte tetted le a jogsit ak-ra nem kell kresz vizsgát tenned, de ettől még él a 21életév.
4/7 anonim válasza:
Nem létezik, ha ez lesz az első A kategóriás jogsid akkor 2év.
Ennyi volt eddig is, de bármilyen alsóbb A kategóriás jogsi számít. Tehát ha 16évesen leteszed az A1-et akkor NEM kell 21éves korodig várni, 18évesen megcsinálhatod az A-t.
M-es jogsi nem számít bele, csak az A1 és az Ak.
Az 1év akkor számít, ha pl 20,5 évesen teszed le az Ak-t, és miután betöltötted a 21-et úgydöntesz megcsinálod az A-t.
Egyébként van egy eszement javaslat ami szerint felnyomják 24évre a korhatárt, úgyhogy nem baj ha megcsinálod az Ak-t.
5/7 anonim válasza:
Hát ezt sajnos besz*ptad, mint elég sok ember :/
Vársz 2 évet min, aztán kresszestől, mindenestől megcsinálod az A-t.
Sajnos csak ez a lehetőség van. Lényege hogy jól lehúzzák az embert...
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ha megint lekell tennem a Kreszt, az tényleg jó nagy szívás..(pénzlehúzás) :/ Azért köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2012. júl. 7. 12:28
7/7 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a motoros oktatóm hogy így van 1 éven belül megy csinálhatom ha meg van az Ak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!