"A" kategóriás motor jogosítvány? (többi lenn )
Hogy tanítanak meg motorozni, ha még soha nem ültem motoron?
mert ugye autónál ott van az oktató neki is van pedál + beletud nyúlni, de motornál hogy tanít meg pl váltani?vagy hogy megy ez a motoros oktatás ?
előre is köszönöm a válaszokat
pedig azt hittem hogy gsxr 1000 rel kezdek autópálya használattal :).
addig tiszta hogy fokozatosan haladunk 50 -125 ....,de én arra vagyok kíváncsi hogy hogy tanít meg váltani ? vagy az nem egy bonyolult dolog ?
Én Ak-t csináltam úgy hogy előtte kb 10 percet ültem motoron életembe(mentem egy kört a házunk előtt :D) Másik srác A-t csinált, életébe nem ült motoron.
Tőlem az oktató megkérdezte hogy ültem-e már motoron, a válasz az volt hogy igen. Aztán elmagyarázta hogy mi mi a motoron és mondta hogy na akkor mászkáljak vele kicsit a rutinpályán, meg ha már úgy érzem hogy menni fog akkor próbáljam meg kerülgetni a bójákat. Én kapásból mentme a bóják közé XD Lábtartóval 2-őt felborítottam, aztán utána többet iylet nem csináltam, levizsgáztam azt jóvan :D
Másik srác meg rögtön nagymotorral kezdte. Ment pár kört az üres pályán, aztán be a bóják közé :)
Váltás egyszerű, pöckölöd le meg fel a a váltókart. Közbe meg finoman bánsz a kuplunggal meg a gázzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!