Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor szeretnék venni, tudnáto...

Motor szeretnék venni, tudnátok pár dologban segíteni?

Figyelt kérdés

Először is, nem tudom mi a kölnbség a crossmotor és a dirtbike közt, ha van egyáltalán de ezt a kategoriát néztem ki magamnak, gondolom a formát kapisgáljátok.

Közlekedésre kellene, közúton, de szeretném ha egy kicsit hegyvidékesebb területre kell mennem azt is bírja, ne ugy mint egy gyorsasági motor. jobb autóra nincs pénzem, és gondolom egy ilyen kevesebbet fogyasztana.

Valaki elmagyarázná, hogy is van ez a crossmotor téma, milyen árban lehet kapni, melyik márkákat érdemes nézni, fogyasztás ilyesmi. Szabad közúton használni?

Ha csak pár kérdésre tudtok válaszolni, azt is megköszönöm, csak hülyeséget ne írjatok légyszi, ha nem biztos :)

2012. júl. 4. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Közútra inkább endurót, a crossgépek terepre valók. Közúton is használhatóak,mint minden motor, feltéve hogy van hozzá papír, és van rajta fényszóró és féklámpa,hátsó rlyzetjelző plusz index..

Azt hogy mit érdemes nézni akkor tudom megmondani ha mondasz egy keretet, és hogy milyen jogsid van.

A fogyasztásról annyit hogy relatív, a 450-es Husabergem 4-5,5 között eszik aszfalton, kérdés hogy neked mi a sok.

Egyébként ha csak aszfalton mész, és nem kisköbcentis gépekben gondolkozunk ugyanúgy jó a speedmotor is.

2012. júl. 5. 00:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Na megnéztem, ez az enduro volt az amire gondoltam, csak azthittem a crossmotor az egyetlen vállfaja ennek a formának :)

125-ösig van jogsim, de nem a legkisebbet szeretém megvenni, ha nincsenek ekkora méretben jók, akár egy nagyobrra is lejogsizom, az nem akadály.

Márkákat tudsz mondani? merre érdemes nézelődni neten, ahol esetleg olcsó(bb) lehet, a keret majd később dől el, most egyelőre körül szeretnék nézni köztük.

2012. júl. 5. 09:39
 3/4 anonim válasza:
szerintem egy 4 sebességes enduro az jó lenne neked de írd be a google ba hogy endurok olcsón ,
2012. júl. 5. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:

attól függ mennyi a manid!

mert akk a crf 250l et ajánlom!!

csak az 2012es és használt abból még nincs!!

vagyis csak ebben az évben kezdett a Honda a crf kategórában endurókat gyártani!!!

(mert a crf az eredetileg cross és most terveztek egy endurót) :)

2012. okt. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!