Honda CBF 125-ös motorom 30-40 km után úgy viselkedik, minthanem kapna elég benzint. Mi lehet az oka?
Csak az utóbbi két nap kezdte csinálni (30-35 fokos hőségben), leálltam pihenni 10-15 percre és megint normálisan viselkedett. Olyan jelenség, mintha nem kapna rendszeresen szikrát (márpedig azt kap), vagy kevés lenne a benzin. Szaggatottan gyorsul. Próbáltam szétszedni, hátha okosabb leszek, de annyi benne az elektronika, mint az ezeréves sólyomban. Tehát nem csináltam vele semmit.
Érdemes szerintetek szervízbe vinni, vagy csak túlmelegedhetett? Mi lehet a probléma?
Garanciás még? Akkor ne sz@rakodj. Nyomás a szervízbe.
De lehet ez a nagy hőség tett be neki, főleg, hogy léghűtéses.
Melege van.
Sok az ilyen kérdés mostanában, emiatt, a 40fok, meg a 15perces pihi utáni tökéletes működés miatt 100% hogy ez a baja.
Mivel 4T és elektronikus befecsis semmit nem tudsz tenni ellenek, maximum azt hogy nem forgatod szénné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!