100/50ccm motor rizikós? Kiskapuk vannak?
Vennék egy 100-as robogót mert jobban megy mint az 50-et nem fogyaszt sokkal többet, árban se több.
Ezek igazából ugyan akkorák külsőre mint egy 50-es, apróbb eltérések vannak az 50es változatukhoz képest, pl a km óra tovább van skálázva, kicsivel nagyobb kipufogó.
Amiket néztem egyiken sincs rendszám, igaz hogy nekem sincs meg az A1.
Sokkal rizikósabb mint egy 70-es?
Ha lebuknék akkor lehet azzal védekezni hogy nem tudtam h nem 50-es mivel 50esként vettem?
2,5 éve van jogsim, 1szer állítottak meg de akkor is láttam őket h ott vannak napok óta. Ha nem lett volna minden rendben akkor el tudtam volna kerülni.
Nem akkor van gáz, ha látod őket.
Akkor lesz gáz, ha nem látod őket, de ők téged igen. Alapból nem valószínű, hogy belekötnének a rendőrök (vagy hogy egyáltalán feltűnne a legtöbbnek), de kifoghatsz olyat, aki látja rajta, hogy nem 50-es. Kifoghatsz olyat, aki rossz passzban van. Aki büntetni akar.
Arról nem is beszélve, hogy ha balesetet okozol vagy szenvedsz el, akkor tuti a bukás.
És ha buksz, akkor nagyot buksz. Okirathamisítás, engedély nélküli járművezetés és biztosítási csalás. A díjazása pedig komoly pénzbírság mellett járművezetéstől eltiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!