Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még fiatal vagyok, nincs is túl sok rutinom, de nagy, kényelmes és gyors kocsi kellene.(Havonta 1-szer németország oda-vissza, és belföldon is elég sokat mennék vele).Max.2,5 milliót tudnék rászánni, használtan venném, és ne legyen 3000 ccm felett.Pl. Mercedes E-300TDI , Mercedes E 270 CDI, VW Passat 1,9 PDTDI, BMW 320 i.Ilyesmikre gondoltam, ti mit javasoltok??
2012. júl. 4. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
A fogyasztáshoz annyit, hogy ne nagyon csússzon 13 liter fölé, és hajlok a japán autók irányába is, csak azokat nem nagyon ismerem.
2012. júl. 4. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát először is elővigyázatosságra intenélek az itt kapott válaszok miatt. Biztos lesz aki leírja majd, hogy Seat Ibizát vegyél, lesz aki Vectra C-t akar majd rád tukmálni és még az is lehet, hogy a Swift és F Astra rajongók is megjelennek. Tehát fontos, hogy légy határozott, a saját véleményed alapján dönts és ne az alapján, amit itt mondanak, mert vannnak a hozzászólók között járműmérnökök és falusi parasztok is (akinek nem inge).

Még mielőtt bármilyen típus is szóba kerülne 3 fontos dolgot érdemes lenne megfontolnod:

1.) Az üzemanyag: azt írtad, hogy hosszú távra kéne az autó, amire szerintem a többség egyértelműen dízelt ajánlana - én is. Viszont az erősebb benzinesek LPG-re átalakítva ugyanolyan jók, s Németországba ingázásnál mindenhogy jobban jösz ki a gázzal.

2.) Írtad, hogy gondolkozol Mercedesben vagy BMW-ben is, amik tényleg nem rosz kocsik, de azért már bőven prémiumkategóriába tartoznak, ami a fenntartási költségben is megmutatkozik. Gondolom azért így sem lenne olyan nagy tétel neked költeni egy ilyen kocsira, de ettől még nem kell két kézzel szórni a pénzt sem. Ez megfontolandó.

3.) A legfontosabb, hogy magyar vagy német rendszámos autót akarsz. Ha német cégnél dolgozol, érdemes lenne megbeszélni a vezetőséggel, hogy a cég nevére veszitek az autót, így tudsz az ottani használtautó választékból válogatni, ami nagyobb és jóval kedvezőbb árfekvésű mint a hazai.

2012. júl. 4. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én A welorexet ajánlom neked!
2012. júl. 4. 13:10
 4/4 audiofly ***** válasza:
BMW E46 320i (a 2.2-es változata) .. Mercit ne vegyél mert a szervizesek elég jó barátaid lesznek.
2012. júl. 5. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!