Ti milyen autót ajánlotok?
Nem is az a baj hogy vászontetős. Csak lopni könnyen lehet belőle. Nem szabad otthagyni sehol ,mert képesek felvágni a tetejét hogy belemásszanak ,meg beleköpködnek és belelövik a csikket meg kreatív emberek élnek nálunk. :(
Akkor valami sportautóra gondoltál pl benzines?
ha kicsi kell akkor Honda civic ,Nissan almera ,Mitsubisi Colt vagy egy evó esetleg galant. Szerintem ezek jól néznek ki és bírják is.
Vagy ha ragaszkodsz a német autókhoz akkor wv Bora vagy merci vagy bme vagy audi. más variáció nem nagyon van.
Esetleg egy üzletemberes wolwó s40.
De szerintem bármilyen autót veszel ha teszel rá 4 jó kereket szép felnivel jobban feldobja a kocsit még ha régebbi is mint egy új drága autó gyári kerekekkel. Most hogy belegondoltam mit vennék ha 1 milióm lenne autóra én magam sem tudom. Pl rönót tuti nem meg szuzukit se és a fiatokra se áldoznék ennyid. -De ízélések és pofonok.
Vegyél valami jó 2 vagy 3 ajtóst nagy tetőablakkal és sz@rjál a világra :D Mást nem tudok mondani...
Úgyis olyat veszel ami tetszik!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!