Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, és olyan kocsit szeretnék, amivel minden nap lehet munkába járni(Pesten, ott is élek), városba el lehet furikázni, de néha belefér egy-egy túra is, tehát ne fogyasszon túl sokat, és a szervízigénye is lehetőleg kevés legyen. Lehet, hogy ilyen kocsi csak az álmaimban létezik, de hátha van valami ötletetek :D

Szedánt, terepjárót nem nagyon szeretnék, inkább valami kisautót, 3, max 5 ajtósat.

2012. máj. 1. 22:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: az ára max. 1,5 millió legyen, és ne olyan típusú, amivel inkább 2 sarokkal lejjebb parkolok olyan rusnya :D
2012. máj. 1. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia, en nem vagyok autoszakertö (az a ferjem:)), de amennyire tudom: varosi rövid utakra jobb a kisebb loerös, tehat ha föleg Pesten hasznalod, akkor ilyent. Parkolas egyszerübb kisebb autoval, a nagyvarosok tulzsufolt parkoloit tekintve. Szervizigeny: ha itt az arakra gondoltal, az olasz autok (Fiat) cserealkatreszei olcsobbak, mert azokbol nagyon sok van Magyaro-on. Sztem a VW es a japan autok jobbak minösegre, tartosabbak hosszu tavon.
2012. máj. 1. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Ja es 1.5 M-nal inkabb hasznaltban gondolkodnek...

1.

2012. máj. 1. 23:29
 4/13 A kérdező kommentje:

A szervízigény alatt azt értem, hogy nem szükséges sűrűn szervízbe vinni, mert nem romlik el normális használat mellett. Mindenképpen használtat vennék :D

Az ismerőseim közül is a japánokat ajánlották, főleg a Suzukit, de mondták még a régebbi Opel Astrát és a Volkswageneket is

2012. máj. 1. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Másfél millióból jó eséllyel tudsz tisztességes állapotú, néhány éves kisautót venni. Számos típus között válogathatsz, ízlésed szerint. A legfontosabb, hogy vigyél valakit magaddal, aki ért az autókhoz, a tapsztalt szem hamar kiszúrja a gyanús dolgokat. Dízelüzemű autót nem javaslok, mert ezek kissé kényes szerkezetek. Az ilyen autó valószínűleg sokat futott, az esetleges javítás drága. Próbálj vezetett szervízkönyvvel rendelkező példányt találni, bár ennek sem szabad feltétlenül hinni.
2012. máj. 1. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Astra szerintem feleslegesen nagy neked, egy osztállyal lejjebb nézelődj. Néhány példa:

Peugeot 207, Renault Clio, Fiat Grande Punto, Ford Fiesta, Opel Corsa, Volkswagen Polo, Suzuki Swift, Skoda Fabia, Honda Jazz, Nissan Micra, Toyota Yaris.

Még kisebbek például: Chevrolet Spark, Suzuki Alto, Toyota Aygo, Renault Twingo, Peugeot 107, Citroen C1.

2012. máj. 1. 23:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha sokat járkálsz pesten akkor nagy autót ne vegyél...

Én egy Vw polo-t javaslok. Édesanyámnak is ilyen van, nagyon szereti! Alkatrészt vicc áron kapunk hozzá.

[link]

[link]

Ezek klímásak + 4-5 literrel eljárkálsz velük!

2012. máj. 2. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként olajon (Mobil 1 esp 5w-30), szűrőkön, fékbetéten kívül még semmit nem kellett cserélni! Ezek a kis tdi polo-k 300-350 000km minden nagyobb gond nélkül elfutnak!

Elég fürge a kis tdi...

http://www.youtube.com/watch?v=6qhC-M46tII&feature=related

2012. máj. 2. 09:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Utána néztem mindnek, és a legjobban az Opel Corsa, Volkswagen Polo, Suzuki Swift, és Skoda Fabia tetszett, ezek közül már könyebb lesz kiválasztani :D Szerencsére mindnégyből van egy a baráti körömben, így kölcsönkérem őket pár körre, úgy könyebb lesz eldönteni. Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld tappancs :D
2012. máj. 2. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:

a fabiát felejtsd el. Nagyon fapados!

Inkább a polo vagy a corsa. Ja, és kizárólag klímásat vegyél! (40c fok lesz idén nyáron is...)

2012. máj. 3. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!