Milyen autót ajánlotok?
25 éves vagyok, és olyan kocsit szeretnék, amivel minden nap lehet munkába járni(Pesten, ott is élek), városba el lehet furikázni, de néha belefér egy-egy túra is, tehát ne fogyasszon túl sokat, és a szervízigénye is lehetőleg kevés legyen. Lehet, hogy ilyen kocsi csak az álmaimban létezik, de hátha van valami ötletetek :D
Szedánt, terepjárót nem nagyon szeretnék, inkább valami kisautót, 3, max 5 ajtósat.
Sztem nagyon jo a Suzuki a kerdezö altal irt szempontokbol (szerviz, fogyasztas), nekem Ignisem van.4 evesen hasonlo aron vettem ("kifogtam"). Nem annyira komfortos, mint pl a VW Polo (kenyelmes, belül nagy, magasabb, de az ajtobecsukasnal vagy benne ülve az utat "erzed", mivel a rugozasat olcsobban oldottak meg). Ezen az aron extrakkal nagyon "kifogtam", es az eves szervizeken kivül maskor nem voltam vele szervizen, most 9 eves.
Konkret modellre en ezt es a VW Polo-t javasolnam. Nekem az Opelröl, Skodarol nem jo a velemenyem, ismeröseim köreben par even belül lecsereltek, nem is latszott, hogy "uj" auto. Pedig a VW megvette az Opelt, igy hasznal Opel alkatreszeket is. Meg egy modell: VW UP, ez egy kisebb auto, biztosan olcsobb es a marka miatt hasonlo minösegünek gondolom. Talan 2.5 M a teljesen uj. (?)
Az hogy dizel vagy benzin, nincs összefüggesben szerintem a minösegevel (valaki ilyesmit irt). A dizeles auto kevesebbet fogyaszt, emiatt aki többet utazik, többet tud sporolni vele, es emiatt alapbol sztem dragabb az uj auto ara.
1.
VW UP-rol egy jo leiras. Amugy minden autoszalonban vannak prospektusok, amiket begyüjtve összehasonlithatod a fogyasztast, felszereltseget, nagyon lenyegretöröek a leirasok, erdemes!
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!