Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, és olyan kocsit szeretnék, amivel minden nap lehet munkába járni(Pesten, ott is élek), városba el lehet furikázni, de néha belefér egy-egy túra is, tehát ne fogyasszon túl sokat, és a szervízigénye is lehetőleg kevés legyen. Lehet, hogy ilyen kocsi csak az álmaimban létezik, de hátha van valami ötletetek :D

Szedánt, terepjárót nem nagyon szeretnék, inkább valami kisautót, 3, max 5 ajtósat.

2012. máj. 1. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A suzukit meg remélem viccből írtad :D Az egy papírautó... Életveszély közlekedni vele!!
2012. máj. 3. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Sztem nagyon jo a Suzuki a kerdezö altal irt szempontokbol (szerviz, fogyasztas), nekem Ignisem van.4 evesen hasonlo aron vettem ("kifogtam"). Nem annyira komfortos, mint pl a VW Polo (kenyelmes, belül nagy, magasabb, de az ajtobecsukasnal vagy benne ülve az utat "erzed", mivel a rugozasat olcsobban oldottak meg). Ezen az aron extrakkal nagyon "kifogtam", es az eves szervizeken kivül maskor nem voltam vele szervizen, most 9 eves.

Konkret modellre en ezt es a VW Polo-t javasolnam. Nekem az Opelröl, Skodarol nem jo a velemenyem, ismeröseim köreben par even belül lecsereltek, nem is latszott, hogy "uj" auto. Pedig a VW megvette az Opelt, igy hasznal Opel alkatreszeket is. Meg egy modell: VW UP, ez egy kisebb auto, biztosan olcsobb es a marka miatt hasonlo minösegünek gondolom. Talan 2.5 M a teljesen uj. (?)

Az hogy dizel vagy benzin, nincs összefüggesben szerintem a minösegevel (valaki ilyesmit irt). A dizeles auto kevesebbet fogyaszt, emiatt aki többet utazik, többet tud sporolni vele, es emiatt alapbol sztem dragabb az uj auto ara.

1.

2012. máj. 3. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:

VW UP-rol egy jo leiras. Amugy minden autoszalonban vannak prospektusok, amiket begyüjtve összehasonlithatod a fogyasztast, felszereltseget, nagyon lenyegretöröek a leirasok, erdemes!

[link]

1.

2012. máj. 3. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!