Tényleg olyan rossz autó a Peugot 206?
könnyen törik? azt sztem ne akarjuk megtudni :D vezess körültekintően és figyelmesen, kerüld el az öngyilkosmerénylőket és akkor ezzel a kérdéssel nem kell foglalkozni :)
romlásról én azt tudom mondani, hogy az enyém 8 éves, és még semmi baja nem volt :) szóval én ajánlom!
Én nem egy pözsótulajdonostól hallottam,hogy elfárad egy idő után az egész hátsó híd,amire jócskán rá lehet számolni..
150-200 ezer egy gyári darab.:O
Ezeket a "könnyen törik" kijelentéseket nem túl okos emberek szokták hangoztatni. Ha 90-el nekicsattansz egy vaskos tölgyfának akkor minden könnyen törik: a Suzuki Swift is, a 206-os Peugeot is, meg a BMW is ( [link] ). Városban meg koccanásnál legfeljebb a lökhárító horpad be, de annak az a szerepe, hogy felfogja az ütközést.
Különben strapabíró kis autó, a futóművére vigyázni kell, de ha elég ügyes vagy, akkor nem okozhat gondot kikerülni a fél méteres kátyúkat és nem lesz gond. A "hamar elrmolik" meg megint relatív dolog: ha karbantartod, egy autó sem robban le az ember alatt. Tudni kell, hogy mi az amire fokozott figyelmet kell fordítani - rozsda, elektromosság, folyadékok, satöbbi - és ezt általánosságban minden autóra el lehet mondani, nem csak ere a típusra. Sokan azt hiszik, viccből van benen a KRESZ-ben a napi első elindulás előtti kötelező ellenőrzés, de ha az emberek csak ezt végrehajtanák, jóval kevesebb meglepetés érné őket az utakon. Aki ezen felül egy kicsit is odafigyel a gépjárműve állapotára és nem az autó fenntartásán spórol, azt nehéz lesz meglepni - ez ismét egy általános igazság márkától és típustól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!