Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez milyen BMW? Tudom, ha...

Ez milyen BMW? Tudom, ha érdekel, illene tudnom, de nem szeretnék rossz típust megjegyezni.

Figyelt kérdés

Elölről:

[link]

Hátulról:

[link]

Leírnátok a típusát,vagy valami linket tudnátok küldeni?

A Google képek nem adott ki semmilyen értelmes találatot.

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 8. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hibridnek tűnik. Maga az autó egy 7-es sorozatú BMW az E32 kódjelű szériából, hátul pedig egy Alpina B12 típusjelzése van. Ez elméletileg az E32 750i egy átalakított változata lenne, tehát az autó akár tényleg Alpina is lehetne. De az Alpinának szokása kicserélni a BMW-logót a sajátjára, illetve az eredeti B12-eseken van még egy légterelő az első lökhárító alatt.
2012. márc. 8. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Sztem sima bömös amire valami Németországban lakó egyszerű rányomott pár matricát.
2012. márc. 8. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Alpina E34 es BMW tuningja
2012. márc. 8. 22:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2012. márc. 8. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja már látom, télleg e32 es.
2012. márc. 8. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:Egy ilyen mennyibe kerülne?Normális állapotú,csak az alap dolgokra kéne költeni.Pl.:gumik,olaj,folyadékok,szűrők

Németországban még lehet találni normális állapotú E32-est?

2012. márc. 8. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet én itt élek és van is egy eladóm 730 automata kb 4 éve garázsba áll a magyarországon nem találsz ennél jobb àllapotut elhiheted neken az elején van egy kis horzsolás ennyi a baja még annó vettem mert nagyon jó állapotú első tulajtól megkímélten ha érdekel cserélek neked olajat is benne meg gumit is tudok adni hozzá van egy autó szerelő műhelyem ha érdekel irj !
2012. márc. 11. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,de még csak tervezgetem sasnos,mert még egy ideig nem engedhetem meg magamnak.:(
2012. márc. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!