1/19 anonim válasza:
szerintem nem igaz, de tény, hogy nem kifogyhatatlan
2/19 anonim válasza:
tökmindegy 2012 ugyis világvége.....
3/19 anonim válasza:
Pont a születésnapomon lesz világvége...
4/19 anonim válasza:
Akkora nagy baromság ez a "Világvége".
Legfeljebb "Világ Kezdete" lesz, de valószínű, hogy az fog történni mint 2000-ben is.
5/19 anonim válasza:
nem lesz de nem is lesz rá szükség.
6/19 anonim válasza:
Biztos, hogy lesz. Viszont az valószínű, hogy drágább lesz, mint ma. Jóval.
7/19 anonim válasza:
Szerintem hamarabb elfogy a kőolaj készlet,hiszen már TÚLVAGYUNK az olajcsúcson,vagyis a készletek innentől már csőkkennek.Ezért is kezdtek bele a hybrid autók gyártásába...
eddig is volt hidrogén meg elektromos hajtású motor,csak a zsidrákok az utolsó csepp kőolajból is pénzt akarnak csinálni és ezért képesek tönkretenni a Földünket és több millió embert megölni,lásd Irak,Afganisztán és majd most jön Irán...
8/19 anonim válasza:
Nem igaz. Az utolsó, amit olvastam már 2050-ről szólt, de folyamatosan találnak újabb lelőhelyeket, ill. ott van a földgáz, amit fel se tudnak becsülni mennyi van.
9/19 anonim válasza:
Nem egészen mert én úgy hallottam hogy még olyan 100 évig biztos kitart a kőolaj készlet, bár igaz drágább lesz jóval mert ugye fogyni fog folyamatosan. De még mindig találnak lelőhelyeket, szóval még nincs kizárva hogy egy ideig még lesz benzin. Aztán ha ennek annyi jönnek az alternatív megoldások amik már régóta megvannak de úgy titkolják hogy senki se tudja meg mert akkor az olaj piacnak annyi.
10/19 anonim válasza:
nem kell parázni otta bioetanol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!