Nem indul a 2 ütemű robogóm benzin, olaj, szikra van! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
A probléma kezdete: Mentem vele és megállt, mint ha kifogyott volna a benzin, de volt még benne. Szétszedtem, kicseréltem a gyertyát egy újra, mert gyanús volt, átmozgattam minden elektromos vezetéket, szikra volt, be is indult. Kis idő múlva kb. 2 perc és leállt, újra nem indul. Újra szétszed karbi le, benzin van a karbiban, ki is öntöttem, miközben észre vettem ,hogy egy kis becsavarható szelep szerű valami kiesett, vissza raktam, össze szereltem mindent, berúgtam, mármint a motort, aztán én is bánatomban, de ez mellékes. Szóval elindult, pörgetett is, és újra leállt! Na ez után rugdostam és semmi. Valaki aki ért hozzá, tudna segíteni? Akár megnézni is. BP.14ker.2012. jún. 27. 12:22
1/4 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy kis becsavarható szelep? A tűszelep? Vagy valamelyik fúvóka?
Ha tűszelep, azt visszaakasztottad az úszóra? Benzincsapot ellenőrizted?
2/4 A kérdező kommentje:
Én egy Honda Baliról beszélek, nincs rajta olyan, hogy benzincsap. Az a "kis becsavarható valami" szerintem a fúvóka lehet.
2012. jún. 27. 13:50
3/4 anonim válasza:
dugulás a tanknál vagy karbinál nem kap benzint vagy valami vezeték letestel de nemhiszem
4/4 kata kata válasza:
az üza. szűrő a benzincsapodon van bent a tankban. ami kiesett sárga kicsi menetes motyó azt rendesen visszaraktad? meg is húztad? a másik pici sérga az nem esett ki véletlenül? aszívó membránt megnézted? az is képes ijen csodákra ha már elöregszik. és még ott van
agyújtás ki tudja,hogy hová megy a szikra (elő-utó) gyújtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!