Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor éri meg egy...

Milyen motor éri meg egy kezdő motorosnak?

Figyelt kérdés
Hello én egy 14 éves srác vagyok. Nemsokára meglesz a kismotor jogosítványom és az lenne a kérdésem hogy milyen motor lenne nekem még jó így kezdésre! Robogót egyáltalán nem szeretnék. Van egy jó Simsonunk csak így már hárman vagyunk egy motorra mindenképp kell egy másik motor is. Az egyik Yamaha boltban van egy Yamaha TZR 50 ccm-es motor nagyon tetszik csak apukám szerint ez túl nagy motor még nekünk és szerinte egy segédmotor se ilyen... részben igaza is van. Valaki tudna segíteni, hogy jó-e az a motor miben jó és nem jó vagy vannak más motorok is ... ?

2012. jún. 26. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdő motoros ként is nyugodtan mehetsz vele, azért ez is 50ccm és nem gyorsabb mint egy jó robogó. De érdemes vele vigyázni hogy ne ess el mert nyilván te sem szeretnéd tönkretenni. Tehát ha normálisan mész vele nem vagánykodsz már az elején nyugodtan mehetsz vele.
2012. jún. 26. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
esetleg valami sx 50 féle enduro amivel lehet túrázni is vagy vegyél egy simsont azt már ugyis tudod hogy kell használni
2012. jún. 26. 23:54
 3/7 A kérdező kommentje:
És mondjuk melyik motor éri meg jobban egy Yamaha tzr 50 vagy egy Aprilia sx 50 mert ahogy látom mind a kettő ugyan olyan árban vagy kb.. :D ?
2012. jún. 27. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:
árban talán a tzr drágább, szerintem endurot vegyél mert azzal nem csak városban, országuton tudsz közlekedni hanem földuton is+ nekem nagyon tetszik a hangja:)
2012. jún. 27. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:
attólis függ, hogy akarsz-e később nagyobb motort, pl. ha később majd nagyobb gyorsaságira akarsz váltani, akkor jobb ha már most a tzr-t veszed szerintem, egyébként pedig szerintem is inkáb enduro, ebbe az 50-es kategoriába ezek kb ugyanannyit tudnak, és az enduroval enyhe földuton is mehetsz. kátyúkon is jobb stb.
2012. jún. 27. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

ezzel aztán lehet büntetni.

[link]

vagy, ezzel.

[link]

2012. jún. 27. 18:52
 7/7 daniL válasza:

Szerintem vegyél olcsón egy babettát és tuningold fel!!

Én is azt csináltam a 207-emel és rohadt jó!!! :D megy terepen,úton, minden hol!! :D Szerintem ne vegyél ilyen drága motorokat mert ha összetöröd magad akkor meg kidobott pénz, de ha veszel egy jawa mustang-ott az is jó kezdő motornak!! Ne azért vegyél motort hogy felvágj hanem ,hogy élvezd!! :D

2012. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!