A kisautó azért kell még ezeken kívül mert néha nem lessz ithon a nagyobb autó mert vidékre kell menni vele ha oda hív a munka.
2012. jún. 26. 14:20
12/20 anonim válasza:
Daewoo tico SX 0.8-as 41 le Jól megy városban keveset fogyaszt 4-5L
2012. jún. 26. 22:29
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem !
2012. jún. 27. 11:34
14/20 A kérdező kommentje:
Ezzel a Tico-val csak az a baj, hogy elég régi.
De most kaptunk ajánlatot az opelnél cserére egy corsára.
2012. jún. 27. 11:39
15/20 anonim válasza:
Na de ha cseréltek, akkor már nem is lesz 2 autó. Vagy rosszul értelmezem? Akkor viszont akinek a válaszára azt írtad, hogy neked most nem hasznos, máris elolvashatod :)
2012. jún. 27. 12:25
16/20 A kérdező kommentje:
Selytettem, hogy valaki megkétdezi .
Az a helyzet, hogy van egy 1.6-os astra caravanunk is és azt szeretnénk becserélni egy corsára vagy valami hasonlóra. (vagy eladnánk, csak mostanság nem lehet eladni vagy csak áron alul)
2012. jún. 27. 22:22
17/20 anonim válasza:
Helló!
kisautóból csak Toyota/Honda!
2012. jún. 28. 15:10
18/20 anonim válasza:
az hogy valamiben 1.0 és 1.2 motor van az attól még nem lesz kis fogyasztású tudom, hogy ez rögződött be az emberek fejébe, de nem így van vegyünk egy kis fiat puntót ráraknak egy turbót mert így árulják gyárilag és már erősebb mint az én 2400-as benzines és többet is eszik akkor mitől kicsi a fogyasztás, ja mert fele akkora motor van benne, vissza kérdésre Opel -t vegyél mert a többivel csak szívni fogsz és ha túl vagy a kis motor kis fogyasztás ( 200a köbcenti alatt nem veszünk, mert nem bírja el a kasznit, és turbó nélkülit vegyél mert az nem eszik olyan sokat mint a turbós) használt autót tévhiten akkor Opelből is vegyél inkább egy egy Vectra C-t és nem fogsz helyhiány miatt nyomorogni a gyerekkel, mert azok a gyerekek nőni is fognak nem fognak mindig pólyások lenni, ha sportosabbra vágy vectából is vegyél GTS-t
2012. jún. 29. 07:06
19/20 anonim válasza:
elírtam előző vagyok nem 200 hanem 2000 :)
2012. jún. 29. 07:06
20/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó elötti válaszát értem és tisztában vagyok vele.
És most már van 2 ajánlat is egy opel corsa vagy egy suzuki swift.
Egyébként van egy c vectránk és egy astra caravanunk is csak ezt a két kocsit nem tudjuk együtt fent tartani és ezért kéne a kisseb fenttarthatóbb autó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!