Milyen kisautót vegyek?
Figyelt kérdés
Németországban élünk és itt szeretnénk autót venni. A keret nagyon szűk, inkább csak ilyen idéglenes autó szerepét töltené be amíg össze nem gyüjtünk egy normálisra. Én a párom és a gyerekünk ülne benne. Opel corsa vagy valami hasonlót nézegettem. A lényeg hogy kis fogyasztású legyen.2012. ápr. 18. 10:06
1/5 anonim válasza:
Vw polo vagy opel corsa. Lehetőleg dízel motorral.
2/5 pagan válasza:
így van,mindkettő ideális lenne,én konkrétan a corsát választanám
4/5 kazsemestor válasza:
Németországban szerintem is inkább német kisautót.Az opelek árai ott a padlón vannak,annyiért kapsz ott 1 normális autót,mint itthon 1 roncsot.
A corsának jó volt az 1.5 TD motorja is!
5/5 anonim válasza:
Én a VW csoport 1,4 PDTDi motoros autóit ajánlanám. Fabia, Polo, Ibiza, Nekem evvel a motorral van Fábiám sose volt semmi baja és max 5 litert eszik. Ha nincs dugo 4,2-vel simán elmegy városban(kombi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!