Melyik kisautót ajánlanátok? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok
Melyik kisautót (VW Polo kategória) lenne érdemes megvennem újonnan, melyik megbízható, milyen motorral érdemes vásárolni?És ha újat veszek, mik a teendők?
Köszönöm
2011. aug. 23. 18:31
1/7 anonim válasza:
A Citroen C3 most a legújabb típus, elérhetőbb áron is van egy Polohoz képest. Én azt ajánlom, mert ha már új autót veszel, akkor ne mondják rá 2-3 év múlva, hogy ez egy régi típus.
2/7 anonim válasza:
Citroen?? Nemár! Szerinted miért olyan olcsó? Mert nem kell a fenének se... Franciát vagy olaszt egyébként sem szabad venni.
Kérdező: opel corsa, vw polo, skoda fabia, toyota yaris. Mást nem ajánlok.
3/7 anonim válasza:
Ha kipróbálnád ezeket, mind egy fapados szarnak bizonyulna bármelyik "szutyok" francia mellett. Én már megtettem:) Kedves gyöpesfejű "csakanémetautó vegyéfócvágent" kollága!
4/7 anonim válasza:
Ford Fiesta, amúgy egyetértek olaszt és franciát de Citroen-t föleg soha.
5/7 anonim válasza:
Csak a Ford képes arra, hogy belerakja az autójába a Peugeot motorját, és az a motor, ami a Peugeotban kultúráltan, halkan jár, az a Fordban egyenlő egy traktorral!
6/7 anonim válasza:
Ja Ford-ban Peugeot motor ez a valószínű dolgok egyike.Amúgy az igaz hogy a Peugeot hdi dízelei jók csak maguk az autók egy nagy rakás szar mind.
7/7 anonim válasza:
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:22
Először ajánlom tanulmányozásra ezt a cikket----)
A totalcar.hu népítélet blogján mi végzett a legutolsó helyen?! Természetesen a citroen (c4).
Erre mit mondasz nagyokos??,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!