Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hibatlanul vezettel forgalmi...

Hibatlanul vezettel forgalmi vizsga elott?

Figyelt kérdés

Sikeres forgalmi vizsgad elott hany oraval sikerult hibatlanul vezetned? Vagy egyaltalan sikerult hibatlanul vezetned? Elkepzelheto, hogy 6-8 ora mulva vizsgazok, de meg nem sikerult hibatlanul vezetnem. Mindig vannak apro malorok.

Parkolasnal a nehezebb parkolasokat javitanom kell.

Neha nem szep a sebesseg valtasom, nagyon erzekeny az auto fekje es neha elofordul kicsit durva fekezes. (Mennyire durva fekezesert jar hibapont?)

Ha megyek egy olyan uton, ahol tutira nem kell elengednem a keresztezodesekben a jobbost, de en picit veletlen lassitok keresztezodes elott, az mar hibapontnak szamit?

Ha csak durvan fekezve tudom megelozni a balesetet, akkor is szamitanak fel hibapontot? (tegyuk fel, elem ugrik egy gyerek)

Ha utkeresztezodesben lampa van, es ugy kapsz sargat, hogy mar csak durva fekkel tudnal megallni, akkor belehajtasz a sargaba, vagy fekezel? Tegnap sajnos beleutkoztem egy ilyenbe, at akartam hajtani a sargan, mire az oktato belefekezett durvan, es mikor mondtam, hogy dehat on mondta, hogy ne fekezzek durvan, akkor 5 percig magyarazkodott. (Olyankor szokott, mikor tudja, hogy nincs igaza, ha igaza van, 1-2 mondattal elintezi)

Ha olyan helyzetbe kerulsz T elagazasnal, ahol mind a 3 oldalrol van zebra kozvetlen a torkolatnal, egyenesen haladnal, zebra elott egy furgon all max egy kocsihosszt hagyva zebra elott (eleve szabalytalan), igy a furgon a keresztezodessel szemben van, te hol kezdenel el balra indexelni, es meddig? En megvartam, mig egesz kozel kerultem, es a furgon melle erve fejeztem be az indexet, de lassitanom kellett, mert nem belathato zebrahoz ertem.

Igy nem tudtam sietni a bal oldalon, es indexeltem balra, mikor nem is kanyarodtam le. Szabalyos e igy?

Kicsit sok a kerdesem:D De az uton nem mindig olyan problemak vannak, amiket a kresz konyv vilagosan megold.

2012. jún. 22. 06:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én egyetlen órán nem vezettem hibátlanul és a vizsgán se, pedig átmentem elsőre. Vétettem kisebb hibákat, nagyobbakat nem. Nem adtam borítékot senkinek, ismerőseim közül sem, mégis mindannyian átmentünk. Ha látják hogy tudsz vezetni akkor átengednek ha meg nem, akkor nem.
2012. júl. 11. 17:05
 22/24 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem megirni: Mult het kedden sikerult a vizsgam!!!:D

Hat, eletemben nem vezettem ilyen sz/rul, ugy ereztem. Vegig azt vartam, mikor mondja mar, hogy huzodjak felre:D

Elso feladat: ket kocsi koze meroleges beallas....olyan helyet valasztottam, ahol 3 kocsi is elfert volna:P de makom volt, elfogadta:D Kovetkezo helyet o valasztotta, egy olyan hely volt, ahova ugy fertunk be, hogy nem lehetett kiszallni az autobol. Nem kozepre, de bealltam...elfogadta. Egy ives megfordulas: olyan helyet valasztottam, ahol parhuzamos parkolasra vola hely volt a ket sav mellett (nem a legszelesebb hely...) nem sikerult megfordulni. Javitanom kellett. (2. hibavonal) Aztan parhuzamos parkolas hatra, eleg szukos helyet valasztottam, altalaban nagyobb helyre parkoltunk, de sikerult nagy nehezen beallni:D Az elso hibavonalamat akkor kaptam, mikor kivitt a 4 savos utra es mikor vissza akartunk kanyarodni a varosba, majdnem rossz savba kanyarodtam, de gyorsan korrigaltam. A vegen csak annyit mondott erre, hogy erdekes volt az a kanyar:P Ezen kivul semmi nem volt, nem gurultam ra bicikliutra, hogy aztan ott meg kelljen allnom, elengedtem es csak azt engedtem el, akit kellett...igaz, szerintem tobb hibam volt, mint ahany hibavonalat behuzott. En magamnak 6-ot biztos adtam volna:D

De latszott, hogy at akar engedni, nagyon rendes foszer volt, imakba foglalom a nevet:D

Ahogy az oktatomet is: olyan helyeken ment, ami a legkisebb problemat hordozza magaban, plusz ahogy kimentunk a 4 savosra, ranyomott a gazra, mikor latta, hogy csak 80-nal akarok menni...mindig ram kell szolni, hogy "megvan mar a sebesseg?", meg hogy "valtani kene 5-osbe", de most valtottam, nem kellett szolni. Na eszembe jut a valtas amugy is, csak par pillanattal kesobb, mint ahogy o valtana, szoval egy par pillanatig hangos a motor. A heten mar inteztem is a jogsit, remelem gyorsan ideer:D

2012. júl. 12. 07:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Élménydús vizsga volt akkor.:D

Gratula és balesetmentes közlekedést! :)

2012. júl. 12. 12:06
 24/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, mindent elkovetek, hogy epsegben maradjon minden es mindenki, ha en vezetek:D
2012. júl. 12. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!