Forgalmi vizsga útvonalak?
A Forgalmi vizsgán lehet lakott területen kívüli útvonalat is húzni?(olvastam az egyik autósiskola honlapján)
Választ előre is köszi!
Azokat általában nem lehet.
Nekem is eszembe jutott, megkérdeztem az oktatóm. Nem.
Miután végigmentetek az útvonalakon kérdezd meg a neked legszimpatikusabbnak a sorszámát.
És majd ha vizsga van lehet azt mondja a VB, hogy mondj egy számot. Nekem ez volt 3x is.
Kérdezd meg tőle.
Ha csak úgy kocsikáztok a városban akkor mondd neki, hogy mutassa meg az útvonalakat, mondja el hol mire kell figyelni.
Nekem volt olyan útvonalam ahol a lakóövezet táblát eltakarta a fa. Szabályosan a törzse az oszlop előtt volt fél méterrel, és a lombkoronába beépülve a tábla.
ÉS ezt nekem látnom kellene. Ha nem mondja az oktató akkor nem látom.
Kösz a választ majd megkérdem tőle hogy hogy megy ez..:D
meg hogy mutassa meg őket :D
de van 2 ugy udom itt bp is ugy tudom 9utvonal van és ebből 2 városson kivul van.
egyik gyerek kihuzta békásmegyer szentendre felé megyeri hid aztán ujpest vége és 13ker .
ez van benne
Hát nem tudom, de én annak idején ilyen útvonalon vizsgáztam. Több, mint 10 éve volt, de emlékszem, hogy a közlekedésfelügyelettől kellett kimennem a városon kívül úgy 20 km-t, aztán egy kereszteződésnél visszafordulni ugyan oda. Mindezt éppen azon a reggelen szakadó hóesésben.
Ja, de ez nem Budapesten volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!