Kezdő crossgépnek mi lenne jó?
Figyelt kérdés
17 és fél vagyok, 76 kiló és 176 magas. tanuló crossmotornak hány , és milyen fajta lenne jó nekem?2012. jún. 17. 14:25
2/6 A kérdező kommentje:
aznemis cross
2012. jún. 17. 14:56
3/6 A kérdező kommentje:
AMUGY ELÍRTAM A KÉRDÉST:
ÍGY LETT VOLNA:
17 ÉS FÉL VAGYOK, 76 KILÓ, 176 MAGAS, TANULÓ CROSSMOCINAK HÁNY KÖBCENTIS ÉS MILYEN FAJTA LENNE JÓ NEKEM?
2012. jún. 17. 14:58
4/6 anonim válasza:
Kb. most ez lehet a te méreted: [link]
80-assal kezdenék, aztán jöhet a 125, az már elég komoly kategória.
5/6 anonim válasza:
...de már lehet most fel tudsz ülni egy rendes 125-re és a 80-asokat már kicsinek találnád, legjobban teszed ha felpróbálod magad rájuk egyenként.
6/6 anonim válasza:
Mentél már előtte valami crossal? Vagy tudsz motorozni? Ha semmit sem akkor előtte simson--> valami kissebb 80as--> 125ös. Ennyi elég is egy jópár évre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!