Hagyatékból rámmaradt toyota suprám jobb kormányos sajnos, lehetséges balkormányossá alakítani? Körülbelül mennyibe kerülne (Kezdő sofőr vagyok! )?
Minden papírral együtt többe kerülne, mint az autó!
Add el ha nem mered vezetni!
nagyon fura az a baj...még 1 tapasztalt rutinos sofőrnek is fura lenne szerintem nemhogy nekem aki 1 hónapja kapott jogsit és eddig keményen a 1990es golfal ment...
ezért szeretném balkormányossá alakíttatni.
Mindent lehet - csak akarni kell.
Meg persze kifizetni tudni.
Gondolom feltűnt,hogy egy pl. 93-as balkormányos cca. 4x annyiba kerül mint a jobbos társai ... (már ha látsz ilyet,mert ritka mint a fehér holló)
Kezdő sofőrnek giga-mega nagy falat bármelyik,semmiképp nem ajánlom egyiket sem.
Vezess pár százezret (a fokozatosság elvét betartva) 70-150 lovas autókat aztán beleülhetsz egy közel 300 pacis fenevadba.
A saját érdekedben csak úgy mint a miénkben.
Szerintem legalábbis.
"Egyébként meg lehet oldani az átalakítást csak kell hozzá balkormányos műszerfal és balkormányos kormánymű."
Aztán már csak a pedálsort kell átrakni (köztük a fékkel, ami a legnagyobb falat), no meg a műszerfal szinte összes vezetékét át kell alakítani, meg még néhány apróság...
:D
mk4...
Voltam 1 szakinál és szerinte ha minden jólmegyakkor 800-1,5m között lenne az átalakítás
Inkább megtartom mert eladni nem fogom mivel a jobb kormányos sajnos olcsón megy...800.000-900.000 ért nem fogom odaadni...ennyibe 1990es bmw-t nem találni...
Új lökhárítót kapott a supra...mostmár büszkén mondom,hogy patika állapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!