Ha negyedig van a tank benzinnel, akkor mi a jobb, ha teletankolom a kocsit, vagy ha csak pár litert tankolok?
Én is mindig tele tankolok. Nem is csak kattanásig, hanem egészen a betöltő nyílásig, hogy ne kelljen folyton a kútra járkálni.
Ha félig van még a tank, akkor is inkább rátankolok, mert általában egyszerre több szár km-t teszek meg autópályán és nem akarom ott megvenni a méregdrága gázolajat.
Egyébként tankolni is leginkább Shellnél, esetleg OMV-nél szoktam. És minden második tankolásnál prémiumot tankolok. Annyival szerintem nem drágább. Egy tele tanknál nekem már majdnem mindegy hogy 21.000 vagy 22.000Ft van a számlán. Nem ez az ezres fog földhöz vágni az autó vételárához, szervizeléséhez, egyéb fenntartási költségeihez képest.
Félreértés ne essék, átlag alatti fizetésem van, de közlekedni muszáj. Gyalog nem járhatok és a tömegközlekedés sem megoldható, mert kevés lenne a nap 24 órája a napi teendőim ellátásához, mert napi 10-12 órát kéne buszoznom.
Egyébként nekem meg egy lassan középkorú (8 éves) német autóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!