Nektek van valami szabály szerűség az autótokban ha mást visztek valahova?
1. Nincs pukizás!
2. Nincs a pukizáson kívűl semmi más aminek rossz szaga van.
3. ...kivéve persze az én pukizásom, mert azt szeretem szagolni.
4. Nem húzod le az ablakot az engedélyem nélkül.
5. A rádióhoz nem nyúlunk! Én se teszem, drága extra volt és a mai napig nem kapcsoltam be.
6. Ha lerobban, te tolod.
7. Az utasoknak tilos a műszerfalon található bármely információra megjegyzést tenni, a műszerek a sofőrnek szólnak.
8. Ha nem vagy közvetlen ismerősöm (pl. ismerős ismerőse) akkor meg se szólalj, mert a benzinpénzbe is be kell szálnod.
9. A kalaptartó és a csomagtartó tartalma privát.
10. Én szabadon anyázhatok, te nem.
csak vízivás van, se piálás, se üvöltözés, se zabálás. szép, kulturált stílus. :)
ki van adva ukázba, h nézze a táblákat, sünöket, addig sem abba ugat bele, h hogy vezetek :)
aki pofázik, az mehet gyalog. vagy be se szálljon. többnyire olyat szeretek magammal vinni, akinek nincs jogsija, legalább nem érzi azt, h ő mindent jobban tud.
Enni, inni lehet, ha leszóródna/kifolyna valami, majd kitakarítjuk. Bár eddig erre még nem volt példa. Dohányozni csak lehúzott ablaknál, és csak ha nincs nemdohányzó vagy gyerek a kocsiban.
Biztonsági öv kötelező, és esős, latyakos időben csak akkor szállunk be, ha leraktuk a gumiszőnyegeket. Bár ez ősztől tavaszig amúgy is folyton benn van.
Annyi még, hogy az anyázás a sofőr privilégiuma, és hogy anyukám nem ülhet az első ülésen, mert bár jogsija nincs, mindig mindenbe bele akar szólni.
egy ember kitépte a biztonsági övet a helyéről?lol :D
am nálam csak a cigi nincs megengedve
1.) rádiót a sofőr kezeli
2.) dohányzás nincs, a hamutartó egyébként is tele van aprópénzzel
3. kajálás végszükség esetén van
4.) inni lehet
5.) hányni csak lehúzott ablaknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!