Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek van valami szabály...

Nektek van valami szabály szerűség az autótokban ha mást visztek valahova?

Figyelt kérdés
Pl. én most tervezem bevezetni, hogy kocsiban nem eszünk, nem iszunk, nem dohányzunk
2012. jún. 14. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs pukizás!

2. Nincs a pukizáson kívűl semmi más aminek rossz szaga van.

3. ...kivéve persze az én pukizásom, mert azt szeretem szagolni.

4. Nem húzod le az ablakot az engedélyem nélkül.

5. A rádióhoz nem nyúlunk! Én se teszem, drága extra volt és a mai napig nem kapcsoltam be.

6. Ha lerobban, te tolod.

7. Az utasoknak tilos a műszerfalon található bármely információra megjegyzést tenni, a műszerek a sofőrnek szólnak.

8. Ha nem vagy közvetlen ismerősöm (pl. ismerős ismerőse) akkor meg se szólalj, mert a benzinpénzbe is be kell szálnod.

9. A kalaptartó és a csomagtartó tartalma privát.

10. Én szabadon anyázhatok, te nem.

2012. jún. 14. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:

csak vízivás van, se piálás, se üvöltözés, se zabálás. szép, kulturált stílus. :)

ki van adva ukázba, h nézze a táblákat, sünöket, addig sem abba ugat bele, h hogy vezetek :)

aki pofázik, az mehet gyalog. vagy be se szálljon. többnyire olyat szeretek magammal vinni, akinek nincs jogsija, legalább nem érzi azt, h ő mindent jobban tud.

2012. jún. 14. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Enni, inni lehet, ha leszóródna/kifolyna valami, majd kitakarítjuk. Bár eddig erre még nem volt példa. Dohányozni csak lehúzott ablaknál, és csak ha nincs nemdohányzó vagy gyerek a kocsiban.

Biztonsági öv kötelező, és esős, latyakos időben csak akkor szállunk be, ha leraktuk a gumiszőnyegeket. Bár ez ősztől tavaszig amúgy is folyton benn van.

Annyi még, hogy az anyázás a sofőr privilégiuma, és hogy anyukám nem ülhet az első ülésen, mert bár jogsija nincs, mindig mindenbe bele akar szólni.

2012. jún. 15. 01:17
 14/15 anonim ***** válasza:

egy ember kitépte a biztonsági övet a helyéről?lol :D

am nálam csak a cigi nincs megengedve

2012. jún. 15. 14:17
 15/15 Napkiraly ***** válasza:

1.) rádiót a sofőr kezeli

2.) dohányzás nincs, a hamutartó egyébként is tele van aprópénzzel

3. kajálás végszükség esetén van

4.) inni lehet

5.) hányni csak lehúzott ablaknál

2012. jún. 16. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!