Nektek van valami szabály szerűség az autótokban ha mást visztek valahova?
Figyelt kérdés
Pl. én most tervezem bevezetni, hogy kocsiban nem eszünk, nem iszunk, nem dohányzunk2012. jún. 14. 17:33
1/15 anonim válasza:
evés: semmi csoki v más ragadós. kifli vagy ami max csak morzsázik még ok.
ivás: csak víz
a cigijét meg szívja el indulás előtt
2/15 anonim válasza:
Az enyémben még dugni is szabad.
3/15 anonim válasza:
ugyanez, nem eszünk, nem iszunk, nem dohányzunk, max olyat ehet valaki, ami nem hagy morzsát, és ne nyúljon semmihez.
mert egyszer már egy ember szó szerint kitépte a biztonsági övet a helyéről, az milyen már.
4/15 A kérdező kommentje:
bele szoktak szólni a vezetési stílusotokba? nálam egyfolytában valamelyik utasom megjegyzést tesz...
2012. jún. 14. 17:55
5/15 kiflitolvaj válasza:
Nekem nem szól be senki semmit, csak ülnek csendben és imádkoznak. Dohányzás nincs, inni-enni lehet, de csak nyom nélkül.
6/15 anonim válasza:
ez alap dolog sztem, ugyan olyan mint a lakásod, vagy bármi, aki beül, kötelessége vigyázni a kocsidra, max megkérdezheti hogy ehet/ihat-e
7/15 smitwesson válasza:
Egy szabály van: Én vagyok a Főnök. Akkor ehecc-ihacc amikor én megengedem. Belebeszélés nincs, mert ha mégis akkor kapaszkodhatsz két kézzel.
8/15 anonim válasza:
Én még csak most rakom le a jogsit, de már bevezettem, hogy semmi cigi, semmi ragadós kaja/ital, és ha beleszól a dolgaimba, akkor ott helyben ki is szállhat. Természetesen ha valami kárt csinál az autóban, azt kőkeményen behajtom rajta.
9/15 anonim válasza:
Nálam lehet mindent, de ha valamit összeb*szol akkor kitakarítod/megcsinálod. És nem hagysz használt kotont a hátsó ülésen, meg nem sikítozol a fülembe mikor elrakom keresztbe a hátulját.
10/15 anonim válasza:
Alap, hogy evés-ivás-cigi nuku. Ezen kívül próbálják meg leverni a koszt a lábukról mielőtt beülnek. Biztonsági öv kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!