B kategoria: Az olyan helyzetekben, mikor vizsgan tulajdonkeppen szabalytalankodsz, de nem a te hibad, akkor is buktatnak?
Leirok egy peldat, amivel ma szembesultem:
Van egy kis egyiranyu utca, ami egy olyan utcaba torkollik, ahol epp 3 sav van, ket jobbos es egy balos. A ket jobbos sav egyikebol jobbra, masikabol balra lehet kanyarodni, mert ahogy kikanyarodik az ember onnan balra, alig gurul es maris ott a kovetkezo keresztezodes lampaval. A kis egyiranyu ut es a 3 savos ut talalkozasa elott egy bicikli ut is van, es nekik elsobbseguk van. Bicikli utra nem lehet ramenni, ezert elotte kell eldonteni, hogy most fek, vagy gaz. Eleg nehezen belathato keresztezodes mar egyebkent is, de pont ott van egy bolt, es van egy kis parkoloja, ahol merolegesen lehet parkolni, es pont odaparkol egy furgon, amitol marhara nem lehet latni semmit. Ilyenkor azt mondta ma az oktatom, hogy lassan csurogni kell. De mi van, ha egy auto hirtelen gyorsan arra jon en balra kanyarodnek, tehat az elottem levo savon tul kell mennem. De olyan gyorsan ott terem, hogy en nekem le kell fekeznem, mar nem csorgok, hanem allok es pont a bicikli ut kellos kozepen. Ilyenkor bukta? Es gondolom nem ez az egyetlen ilyen problemas eset.:(
Igen, bármilyen szabálytalanságért megbuktatnak.
nemrég voltam A korlátlan vizsgán, egyik utolsó órámon kanyarodás közben (2 sáv kanyarodik jobbra, én mentem a belsőben) a külsőből a kereszteződés közepén bevágott egy bamba f@sz elém, karambol elkerülése érdekében satufék a kereszteződésben. Aztán a hülyéje megijedt és még meg is állt az út közepén, mert azt hitte csattantunk, (pedig nem). Na most ilyenkor az van, hogy mivel megálltál egy 4 sávos út közepén keresztbe azonnali bukó. Nem számít, hogy az előtted lévő volt a szerencsétlen, szabálytalan és hülye is egyben.
én mindenből 1-sőre.vizsgáztam sikeresen.
kresz 75ből 71 pont lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!