Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nagy köbcentis motorok mért...

A nagy köbcentis motorok mért rúgnak vissza? Mi történik akkor tulajdonképpen? (pl.600-700ccm körüli endurok)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem csak azok hanem nekem a 125 kobos robogom is rugott vissza nem nagyot de visszarugott. Azert ugy tudom, mert a kompressziot nem engedi ki es az nyomja vissza a berugokart!
2011. ápr. 7. 20:06
 2/8 anonim válasza:
Igen a kompresszió miatt...
2011. ápr. 7. 20:48
 3/8 A kérdező kommentje:

de valami beállítás is közrejátszik nem??

Az én volt motorom sosem rúgott vissza (pedig 650ccm), haverok gépei, xt,tt,stb. 10ből 9* visszarúg...

2011. ápr. 7. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Van 1 ugynevezett dekompresszor ami ugy mukodik hogy kiengedi 1 kicsit vagy nem tudom pontosan mennyi kompressziot hogy ne rugjon vissza az ok motorjukban vagy nem volt vagy nem mukodott!
2011. ápr. 8. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
volt dekompresszor a motorjukon, és nagyszerűen működött:) én szelepekre gondoltam am...
2011. ápr. 8. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szelepeknek ehhez tudtommal nincs koze!
2011. ápr. 8. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah es mibol gondolod hogy mukodott a dekompresszor ha megis visszarugott? Annak az a feladata hogy elharitsa a visszarugast!
2011. ápr. 8. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:
onnan hogy belehetett húzni, könnyen lement a berúgókar a dekompresszor behúzott állapota közben, holtpontnál kikattant, ahogy kell... és könnyen lehetett utána lerúgni a kart, éppenséggel csak olyat rúg vissza hogy hanyatt esel..
2011. ápr. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!