B kategoria: Az olyan helyzetekben, mikor vizsgan tulajdonkeppen szabalytalankodsz, de nem a te hibad, akkor is buktatnak?
Leirok egy peldat, amivel ma szembesultem:
Van egy kis egyiranyu utca, ami egy olyan utcaba torkollik, ahol epp 3 sav van, ket jobbos es egy balos. A ket jobbos sav egyikebol jobbra, masikabol balra lehet kanyarodni, mert ahogy kikanyarodik az ember onnan balra, alig gurul es maris ott a kovetkezo keresztezodes lampaval. A kis egyiranyu ut es a 3 savos ut talalkozasa elott egy bicikli ut is van, es nekik elsobbseguk van. Bicikli utra nem lehet ramenni, ezert elotte kell eldonteni, hogy most fek, vagy gaz. Eleg nehezen belathato keresztezodes mar egyebkent is, de pont ott van egy bolt, es van egy kis parkoloja, ahol merolegesen lehet parkolni, es pont odaparkol egy furgon, amitol marhara nem lehet latni semmit. Ilyenkor azt mondta ma az oktatom, hogy lassan csurogni kell. De mi van, ha egy auto hirtelen gyorsan arra jon en balra kanyarodnek, tehat az elottem levo savon tul kell mennem. De olyan gyorsan ott terem, hogy en nekem le kell fekeznem, mar nem csorgok, hanem allok es pont a bicikli ut kellos kozepen. Ilyenkor bukta? Es gondolom nem ez az egyetlen ilyen problemas eset.:(
Ez akkora gaz, mint mikor nem lehet zebran elozni, es a zebra mellett bicikli ut van es azon megy a biciklis es nem lehet megelozni
Egyaltalan nem ertem, hogy zebran mert nem lehet elozni, ekkora suletlenseget. Szerintem ez a legnagyobb baromsag a kreszben. Eleve ra se mennel a bicikli utra a kocsival, olyan, mintha jarda mellett mennel, hiszen az utat nem befolyasolja gyakorlatilag, es nem kell iranyt valtoztatnod ahhoz, hogy kikeruld.
Eddig mindig azt mondta az oktatom egy stop tablanal, ahol nincs felfestve semmi, hogy alljak meg (persze figyelmeztetes nelkul megalltam, aztan csurogtam ki az ut torkolaton egesz a szegelyig) most meg azt mondja, hogy minek allok meg, majd eleg megallnom utana, a keresztezodes elott. Egy jol belathato keresztezodesrol van szo. Akkor most hol alljak meg?
Tukor: Erre azt mondta az oktatom, hogy csinaljak ugy, mintha beallitanam, ettol megnyugszik a lelke a vb-nek.
Orok tanulsag neked sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!