Kopott, kitágult, nem is tudom hogylehet az olyet hivni csapágyfészkekkel mitlehet ithon kezdeni?
Figyelt kérdés
a simóm fötengely csapágyait cserélném de nemtudom milegyen,magátol bele esik az ujj csapágy a csapágyfészekbe,és picit ot bent mozog is,házilag van valami praktika amivel ezt lehet orvosolni?2012. jún. 13. 09:47
11/13 pucuka69 válasza:
nekem van eladó blokkházam,még az eredeti ddr-es csapágy is benne van,ha érdekel írj privit. Odaadom ólcsóért.
12/13 anonim válasza:
En is ugy tudtam hogy az edzett anyagok kb 250 fokig hevithetok mindenemu karosodas nelkul, ami lefedi a forrasztashoz szukseges homersekletet(sok fotengely fogaskerek szorosan van illesztve es a leiras szerint is 250 C ig melegitheto hogy kitrauljon pl JD 13.5L motor fotengelyen a vezerlest es olajpumpat illetve a hutes szivattyujat meghajto fogaskerek). Kulonben meg csapagykatalogus es keresni egy nem metrikus csapagyat ami a kozeleben van a kivant meretnek es maximum abba kell egy perselyt rakni ami kicsit egyszerubb. Mekkora is a csapagy 6204?
13/13 anonim válasza:
Na ha 6204 (47mm kulso atmero) akkor az R14 (47.625mm kulso atmero)-es az pont jo, csak a fotengelyre kell ~1.2mm falvastagsagu huvely. Egy kicsit gyengebb az eredetinel, de szerintem boven megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!