Elektromos tornádó (robogószerüt) hogy lehet hekkelni? mármint ugy ertem hogy hogylehet összehozni hogy 60-70 et is menjen? Lehetséges ez? Van ezekre valami motorikus tuning?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 22:05
2/5 anonim válasza:
Ez nem hekkelés..
Motortuning..hááát..
Nagyobb villanymotor és nagyobb akksi akkor menni fog, de mire ezek megvannak annyiból vehetsz egy robogót, Simsont, ami alapból meg 60-60-et és nem csak pár kilométeren át
3/5 anonim válasza:
Ezek nem lekorlátozva vannak.
Fizikailag csak annyira képes.
4/5 anonim válasza:
Ismerem a típust. Budapesten nekem volt az egyetlen olyan műhelyem, ahol ezeket pöcköltük meg! 20-25-30 km/h sebességből 47-52-őt sikerült kihozni.
5/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor a tornádó 800Wattos. Ne haragudj, de ezzel a teljesítménnyel kb: 40 km/órára képes. Hogy 60-70-el menjen oda kellene 3-4kW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!