Az hogy lehet hogy az egyik helyen ugyanaz a motor 250E Ft, a másik helyen pedig 350E?
Hamarosan megveszem az első motorom, és nem értem hogy lehet itt: [link] 250E, a Békéscsabai Robo-Go kereskedésbe pedig 350E Ft ez a motor? Megérné-e interneten rendelni a motort, esetleg van valakinek valami tapasztalata az internetes robogó vásárlásról? vagy inkább vegyem meg a szomszéd utcában lévő boltban 100E-el drágábban?
ja és lécci nem mondjátok hogy a Kymco milyen szar meg minden, köszi:)
Szabad piac van, annyiért árulják az emberek amennyiért csak akarják.
Viszont a robogót kétlem, hogy kihozná a postás, így a szállítással is kalkulálj.
Úgy, hogy az egyik helyen eladni akarják, mert mondjuk nincs rá szüksége a tulajnak, ezért nem akarja tartogatni, a másik helyen meg jó nagy hasznot akarnak húzni az eladásból.
De ez mindennel így van. Pl Vaterán is láttam már, hogy használtam garancia nélkül árulnak olyan termékeket jóval bolti ár felett, amit a legelső boltban is megvehetnék jóval olcsóbban, számlával, garanciával, postaköltség nélkül.
De az emberek amilyen hülyék, inkább veszik a neten.
"Aztán ha baja van garidőn belül, érvényesíteném a garanciát a helyi boltban."
ezt hogy érted, akkor is van garancia ha nem ott veszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!