Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Apámmal múltkor kicsit összeve...

Apámmal múltkor kicsit összevesztünk vezetés közben. Neki van igaza?

Figyelt kérdés
Én vezettem, És ugye jöttünk 90-nel, majd jött egy 60-as tábla, és a tábla után kb. 50 méterrel be kell fordulni jobbra. Én úgy csináltam, ahogy tanították, lassan fék, táblánál 4. sebesség, utána harmadik, pici fék, kettő, és kanyarodtam. Ő lecseszett, hogy így feleslegesen használom a kuplungot, mert elég az, ha 5.-ben odagurulok, ott fékezek, és kapcsolok 2-ben. Akkor meg a fék hazsnálódik el. Kinek volt igaza?
2012. jún. 7. 19:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

50 méterre szerinted vissza kell váltani 5-ösből 4-esbe? :D

Hát ez vicc :D

2012. jún. 9. 12:53
 22/24 anonim ***** válasza:
kérdező, vezess nyugodtan ugyanúgy, mint eddig!
2012. jún. 9. 14:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Mert neked az jó, ha 50 méteren remeg-fullad az autód?

Mondom: tapossátok a féket nyugodtan, mint az állatok, a falutábla előtt 10 méterrel, majd 5.-ben menjetek át a falun, és lekanyarodásig vissza ne válts mert minek, és akkor 5-ből rögtön 2.-be. Biztosan ez tesz jót az autónak.

2012. jún. 9. 15:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is nemrég szereztem meg a jogosítványt, és úgy tanították, hogy fékkel fékezünk végig 5.-ben, majd a kanyarodás megkezdése előtt vissza 2.-ba. Ezt gy meg is szoktam, mikor apu mellett vezettem a saját kocsit, egyből megkaptam a leszúrást, mert így hamar kopik a fékbetét, használjam a motorféket. Azóta mindig talál valami kivetni valót a vezetésemben, úgyhogy már egy ideje nem is vezetek. Úgy meg oda se adja az autót, hogy egyedül vagyok. Még meg is érteném, de egy 20 éves autón nem értem mit félt ennyire. Mindegy, majd talán tudok venni magamnak idővel valami jó gépet és megoldódik ez a probléma, mert amúgy szeretek vezetni.
2012. jún. 9. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!