14 évesen vezetni tanulni?
Figyelt kérdés
Nagybátyáim tanítgatnak kizárólag egyenes szakaszon és mondtam apámnak hogy tanítgatnak ... és azt mondta hogy lebassza őket mert hogy ha megtanulok vezetni akkor elviszem az autót meg minden de én tuti hogy nem vinném el. Titeket tanítanak? Vagy ha apuka vagy akkor te mikor kezdted el tanítani a fiad? Egyébként már minden osztálytársamat tanítottak vezetni csak engem nem tanítottak a szüleim.2012. jún. 7. 18:37
1/30 anonim válasza:
Nembízik benned a fater? XD Hát öcsém,az gáz...
2/30 anonim válasza:
mi a lópéniszért kell 14 évesen vezetni? ja, azért, hogy utána 15 évesen profi sofőrnek hidd magad, és (részegen vagy nem) halálra gázolj egy embert/balesetezz/meghalj. Elég, ha 17 évesen elkezdesz vezetni, sőt.
3/30 A kérdező kommentje:
Hát ja ezzel a kérdéssel akarom őt bíztatni hogy ha már ő nem tanít akkor legalább más had tanítson.
2012. jún. 7. 18:44
4/30 anonim válasza:
Nem kell 14-évesen autót vezetni.
Akkor vezess autót mikor jogosítványt csinálod, vagy előtte tanítson meg valaki...
5/30 A kérdező kommentje:
Nem szoktam inni, nem járok bulikba és nem szoktan berugni se drogozni csak 1szerűen nagyon érdekel de 1 határt akkor sem lépnék át jelen esetben a kaput.
2012. jún. 7. 18:48
6/30 anonim válasza:
Miért érzed fontosnak,hogy megtanulj vezetni?
Mert az osztályban már csak te nem tudsz?
7/30 anonim válasza:
Szerintem marhaság, 14 évesen még nincs felelősség érzeted és apádnak igaza van abban hogy még értelmetlen vezetni tanulni mert csak vérszemet kapnál és a kocsit is elvinnéd. Másrészt ha így elkapnak a hatóságok komoly pénzbírság vár faterodra mivel 18 éves korodig nem vagy büntethető, plusz azt a személyt is megrángatják aki tanít téged vezetni. Bőven elég ha 17 évesen állsz neki vezetni, ha tényleg készen állsz arra is.
8/30 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem vinnem el, nem tudom miért szeretem de sofőrként akarok elhejezkedni is
2012. jún. 7. 18:55
9/30 anonim válasza:
Nemtudom mitkell okoskodni,énis most tanultam meg vezetni naggyából,apám tanított meg nem velünk él de anyának is van kocsija,és meg sem fordult a fejemben hogy elvigyem...nemtudom hogy ebben mi a rossz ha eltud vezetni egy gyerek egy autót..persze tudom rendőr meg stb,de ki tudja milyen helyzet adódhat elő az életben..
Persze ezt én gondolom így...
16 F
10/30 A kérdező kommentje:
Azért a forgalomba teljesesen más oda nem megyek ki csak oktatóval nem vagyok bolond. Tudom hogy úgyse telne sok időbe és karamboloznék.
2012. jún. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!