Szerintetek úgy is meg tudok tanulni vezetni, hogy még sohasem vezettem meg ültem volán mögött?
én így voltam, mint te :)
lehet csak azért mondta az oktató, hogy vígasztaljon, de szerinte jobb ha még sosem vezettél mert nincsenek hülye/téves berögződéseid, ahogyan gyakorlatod sem.
Én megtanultam, azóta is vígan vezetek, és örülök h szigorú de jó oktatóm volt.
Kérdésre a válasz: természetesen meg lehet tanulni.
Ez tényleg csak gyakorlat, ha bénázol sem baj, elég kevés az a 30 óra gyakorlat. Így elsőre az autót is kezelni, a forgalmat is figyelni és még szabályosan is közlekedni, nagyon kimerítő, de csak gyakorlat kérdése.
ha van barát, barátnő, szülő, akinek van vezethető járgánya akár a tanfolyam alatt is eljárhattok vezetni, ha nem akarsz baromi drága plusz órákat venni, amire van esély, de ez ne tartson vissza!
Sok sikert!
Szia!
Semmit sem ér, ha előtte gyakorolgatsz, jól írták előttem, rossz beidegződések lesznek. Ha előtte 4-5 évvel vezettél annak van valami értelme, de nem sok. AM meg simán fogsz tudni vezetni!
Nem jó ha előtte sokat gyakorolsz, de ha 1-2szer vezettél már és tudod mi hogy van akkor abból nem lehet hátrányod. Pl nem kell az oktatónak elmagyaráznia hogy hogyan kell váltani, hol vannak a sebességi fokozatok...
Ismerek olyat aki úgy tanult meg vezetni hogy a tanfolyam előtt azt se tudta hogy kell elindulni.
Amikor meglett a jogsija akkor kicsit hülyén vezetett de fél év alatt belejött úgy hogy napi szinten ment kocsival.
Én 16 vagyok,és már elég sok személyautót vezettem( persze földúton) és én nem bánom,mert már nem kell alapvető dolgokkal kínlódnom (pl:kuplung,gáz játék),de attól függetlenül,szerintem ha tényleg akarod,simán meg tudsz tanulni!!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!