Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek úgy is meg tudok...

Szerintetek úgy is meg tudok tanulni vezetni, hogy még sohasem vezettem meg ültem volán mögött?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sokan úgy mennek oda, hogy már gyakoroltak az apjukkal meg tudják az alapokat, nekem sajnos ere nem volt lehetőségem. Így is sikerülni fog megszereznem a jogosítványt?Ha lehet csak olyanok írjanak akik hasonló helyzetbe voltak vagy értenek hozzá.Köszönöm
2011. ápr. 21. 18:04
 1/10 anonim válasza:
Nem lehet igy jogositványt szereni. Be kell iratkozni tanfolyamra. Ha van a családban valaki aki segit a vezetés tanulásban lehet hogy az sem jó, mert az oktató elvárásaival ütközik és csak összezavar.
2011. ápr. 21. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:

én így voltam, mint te :)

lehet csak azért mondta az oktató, hogy vígasztaljon, de szerinte jobb ha még sosem vezettél mert nincsenek hülye/téves berögződéseid, ahogyan gyakorlatod sem.

Én megtanultam, azóta is vígan vezetek, és örülök h szigorú de jó oktatóm volt.

Kérdésre a válasz: természetesen meg lehet tanulni.

Ez tényleg csak gyakorlat, ha bénázol sem baj, elég kevés az a 30 óra gyakorlat. Így elsőre az autót is kezelni, a forgalmat is figyelni és még szabályosan is közlekedni, nagyon kimerítő, de csak gyakorlat kérdése.

ha van barát, barátnő, szülő, akinek van vezethető járgánya akár a tanfolyam alatt is eljárhattok vezetni, ha nem akarsz baromi drága plusz órákat venni, amire van esély, de ez ne tartson vissza!

Sok sikert!

2011. ápr. 21. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmit sem ér, ha előtte gyakorolgatsz, jól írták előttem, rossz beidegződések lesznek. Ha előtte 4-5 évvel vezettél annak van valami értelme, de nem sok. AM meg simán fogsz tudni vezetni!

2011. ápr. 21. 18:35
 4/10 Sybilla válasza:
Persze, hogy meg lehet szerezni így is a jogosítványt :) Én is mindenféle előképzettség nélkül ugrottam neki a jogsinak, és minden vizsgám elsőre meglett (bár azt hozzá kell tenni, hogy rutinból is és forgalmi vezetésből is vettem pár plusz órát)
2011. ápr. 21. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem ér semmiféle hátrány, én sem vezettem előtte soha. Viszont a vizsga előtt gyakoroltam a rutinpályán egy ismerős autójával és az nekem sokat jelentett.
2011. ápr. 21. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze h meglehet tanulni, erre valók az autós iskolák. Szerintem elég sokan kezdenek így neki az utózásnak h soha nem vezetett még és megtanították neki az autós suliba, pl. én is így voltam vele, és lám lett jogosítványom és igaz h kezdőként de el vezetgetek. Senki nem úgy születik h tud vezetni, mint minden mást ezt is meg kell tanulni és sok-sok rutint kell szerezni.
2011. ápr. 21. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem vezettem sosem elötte, és nem is vettem plusz órákat és elsőre átmentem mindenből, hah és lány vagyok:D tehát nyugi, nem csak te vagy így ezzel
2011. ápr. 21. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem jó ha előtte sokat gyakorolsz, de ha 1-2szer vezettél már és tudod mi hogy van akkor abból nem lehet hátrányod. Pl nem kell az oktatónak elmagyaráznia hogy hogyan kell váltani, hol vannak a sebességi fokozatok...

Ismerek olyat aki úgy tanult meg vezetni hogy a tanfolyam előtt azt se tudta hogy kell elindulni.

Amikor meglett a jogsija akkor kicsit hülyén vezetett de fél év alatt belejött úgy hogy napi szinten ment kocsival.

2011. ápr. 21. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 16 vagyok,és már elég sok személyautót vezettem( persze földúton) és én nem bánom,mert már nem kell alapvető dolgokkal kínlódnom (pl:kuplung,gáz játék),de attól függetlenül,szerintem ha tényleg akarod,simán meg tudsz tanulni!!

Hajrá!

2011. ápr. 21. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam a jogsi előtt egy métert nem mentem autóval azt se tudtam,hogy kell elindulni vele:D ,de azóta már másfél éve van jogsim és eléggé bele jöttem.
2011. ápr. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!