Automata sebváltó? Vagy nem? Kinek mi jön be és miért? Ki miért szereti?
Nálam ez változó, szerintem az automata az egy kényelmes liuzinba illik, esetleg grandturismo-ba max, de sportkocsikba mindenképp legalább félautomata ,de legjobban a manuális illik.
Lehet mások szeretik az automatát mert kényelmes, de én szeretem pakolgatni a fokozatokat
Automata.
Persze nem 100 lovas csotoxban.
300 paci felett a kuplungot nyomogatni fölöslegesen nehéz és fárasztó mutatvány,nem beszélve a dugókban való araszolásról.
Persze erősen korfüggő a dolog,ifjú titánként mindenki kézit akar.
48F (730PS - épített RS 8 )
:o))
Kamionozok, ott van 18 sebesség elére + 2hátra és kréziváltó. Már baromira unom a váltogatást.
A saját autóm egy 272 lovas Volvo S80, az automata. Kényelmes. Ha lenne valami játszós autóm, az nyilván szintén kézisváltós lenne.
Kicsit olyanok vagytok, mint a kollégám. Ő ugyan nem vezet automatát. Kérdem miért? Mert sz@r! Vezettél már autómatát? Nem...
Van benne egy gáz, egy fék, marha kényelmes és nem kell a váltással töketlenkedni. Aztán ha akarom akkor akár válthatok is benne triptroniccal (bár nem akarok....), max nincs kuplung, na bumm.
Én még életemben nem ettem narancsot csak almát, de ha választanom kellene az almát választanám. Kevesebb vele a baj, mert nem kell leszedni a héját és úgy harapom ahogyan csak akarom. Nekem a narancsok unalmasnak tűnnek, olyan gyerekjátéknak. Megpucolod aztán elveszik a harapás élménye, mert gerezdekre esik szét az egész.
Remélem érzed az iróniát. Az ilyen "unalmas az autómata", meg "nem én vezetem az autót" jellegű kommentek 95%-a olyanoktól jön, akik 1 km-t nem vezettek még automatát.
Fiatal vagyok, és autómatám van. Szerintem nagyon jó buli, ameddig manuális autóim voltak, én is úgy gondolkodtam hogy az az igazi. Aztán rájöttem hogy jó szórakozás a lábammal eldönteni hogy 1400-nál váltson az autó, vagy 6500-nál vagy a kettő között bárhol :)
Persze ahogy előttem is írták, az autómata "élvezhetőségének" feltétele az erős nyomatékos motor, amivel jól össze tud dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!