Német vagy japán autó?
Melyik a jobb? Melyiket szereted jobban?
A német autók nagyon jók, és az alkatrész sem drága a legtöbbhöz(max a prémium kategóriásokhoz)
A japán autók jók, de az alkatrészek drágák.
Nekem japánom van (Mitsubishi), de ültem már több németbe is. Ami rögtön feltűnt az a kényelem,komfort,anyaghasználat, az,hogy kisebb a menetzaj stb. Nos mikor az enyémbe ülök,akkor ez ahhoz képest sokkal egyszerűbb és igazából nincs is mit rajta nézni belülről,mert nem egy nagy szám. Viszont imádom az idegbeteg 2.5-ös motorját, imádom,hogy nem egy nagy nehéz kövér bálna , imádok vele pirostól elrajtolni és ez engem kárpótol a kényelemeért,mert nekem ez fontosabb. Másik jóérzés dolog még vele kapcsolatban,hogy tudom,hogy biztos,kiforrot technológia van az egész mögött. Nem egy francia elektronika,hanem japán,ami ebben mindig is a legjobb volt, olyan precíz váltó,hogyha kb. ha egyesből hátralendíten a váltókart,akkor emgtalálja a kettest és még sok hasonló dolog. Viszont jobban hallani a menetszelet, jobban érezni a kátyúkat és stb. Szóval teljesen más szemlélet alapján gyárt a 2 ország autót és mindkinek más a fontos. Számomra (bár ez már elég szubjektív lesz : A japán : a nyers erő , letisztultság,semmi felesleg. A német: kényelmes,nyugodtabb,kifinomultabb. Hozzá teszem,hogy az életcélom egy 911 , viszont ilyen közép (vagy egyesek szerint prémium..) kategóriában sohasem fogok németet venni:)
21f
Talán ez a videó jól tükrözi amúgy,amit én is gondolok, a nyers erőt ;) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!