Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Német vagy japán autó?

Német vagy japán autó?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb? Melyiket szereted jobban?

A német autók nagyon jók, és az alkatrész sem drága a legtöbbhöz(max a prémium kategóriásokhoz)

A japán autók jók, de az alkatrészek drágák.

2012. máj. 30. 05:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem japánom van (Mitsubishi), de ültem már több németbe is. Ami rögtön feltűnt az a kényelem,komfort,anyaghasználat, az,hogy kisebb a menetzaj stb. Nos mikor az enyémbe ülök,akkor ez ahhoz képest sokkal egyszerűbb és igazából nincs is mit rajta nézni belülről,mert nem egy nagy szám. Viszont imádom az idegbeteg 2.5-ös motorját, imádom,hogy nem egy nagy nehéz kövér bálna , imádok vele pirostól elrajtolni és ez engem kárpótol a kényelemeért,mert nekem ez fontosabb. Másik jóérzés dolog még vele kapcsolatban,hogy tudom,hogy biztos,kiforrot technológia van az egész mögött. Nem egy francia elektronika,hanem japán,ami ebben mindig is a legjobb volt, olyan precíz váltó,hogyha kb. ha egyesből hátralendíten a váltókart,akkor emgtalálja a kettest és még sok hasonló dolog. Viszont jobban hallani a menetszelet, jobban érezni a kátyúkat és stb. Szóval teljesen más szemlélet alapján gyárt a 2 ország autót és mindkinek más a fontos. Számomra (bár ez már elég szubjektív lesz : A japán : a nyers erő , letisztultság,semmi felesleg. A német: kényelmes,nyugodtabb,kifinomultabb. Hozzá teszem,hogy az életcélom egy 911 , viszont ilyen közép (vagy egyesek szerint prémium..) kategóriában sohasem fogok németet venni:)

21f

2015. ápr. 9. 21:15
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Talán ez a videó jól tükrözi amúgy,amit én is gondolok, a nyers erőt ;) :

https://www.youtube.com/watch?v=GRvRUaWSvbM

2015. ápr. 9. 22:20
 33/34 Franklin Clinton válasza:
100%
A japán soha nem romlik el :D (főleg a toyota)
2015. okt. 10. 22:34
 34/34 anonim válasza:
100%
Meg kell nézni milyen autókat vásároltak fel Európában, és vittek tömegével Afrikába. Többek közt az én törött Toyota Carinámat is. Amikor megkérdeztem a Francia neppert, hogy miért CSAK JAPÁN, de leginkább Toyotákat viszik, azt mondta, hogy semmi más nem bírja azt fajta kegyetlen körülményeket, nyúzást, amit ott kapnak az autók. Kell ennél több ??? Nem. Ennyi. Német autót eszük ágában sem volt vinni, mert ott megdöglenének. Dubai-ba a sivatagba a terepjárók 99%-a Toyota LandCruiser, ha elmész sivatagi túrára Tunéziába, nem Német autóval visznek, hanem Toyota LandCruiser-rel. Ezek tények, nem pedig vélemények, és akik ezeket használják, pl. Dubai-ba a sivatagba, azok véleménye azért kicsit nyomósabb indok, mint az ide írogató Német autó pártiaké. Volt ismerősöm, aki azt mondta, azért használnak Toyotát, mert az olcsóbb. :D:D:D Jah, az olajmágnás biztosan nézegeti az árcédulát az autón. :D:D:D Sajnos a mostani olcsóbb és középkategóriás Japó autók már nem ennyire egyértelműek, mert tele vannak mindenféle beszállítók xar alkatrészeivel. De van a felső kategória, ami ha valóban Japó, akkor nem kérdés. Az meg baromság, hogy a Japán papírautó, meg kényelmetlen. Aki ezt állítja, az nem ült még Lexus-ban, vagy komolyabb Toyotában, max. egy Suzuki Swift-ben. Ami ugyan megbízható, de valóban gyalázat.
2017. dec. 23. 02:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!