Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös motor vásárlásnál...

125-ös motor vásárlásnál érdemes olasz motort venni? Vagy nem éri meg?

Figyelt kérdés
Vagy ez is olyan témájú dolog mint az autóknál...? Osztálytársam azt mondta, hogy olasz motorokhoz nagyon drága az alkatrész, na nem mintha egy yamaha vagy egy hondához olcsóbb lenne. gondolom.

2012. máj. 28. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkrét típusról tudunk nyilatkozni, így általánosságban nem. Egyébként állapotot kell nézni, egy jó állapotú Apriliát érdemesebb megvenni mint egy legatyásodott Hondát, és fordítva.
2012. máj. 28. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem :) én pl ezt néztem ki olasz motorként (remélem h olasz és nem irkálok hülyeséget :)

[link]

2012. máj. 28. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Osztálytársam... Rácsing pistike motort vesz POZOR!

Egyébként ezt a motort biztos nem venném meg, tuti van ezer és egy baja.

2012. máj. 28. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen.. kép alapján nagyon sok mindent meg lehet állapítani h milyen bajai vannak....
2012. máj. 28. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg az évjáratból is... Ezt a motort megvette egy olasz középpolgár, majd eladta egy másiknak, majd amikor az megunta eladta valami tizenévesnek aki jól lelakta, majd eladta egy másiknak aki gányolással "hozta rendbe" az előző hibáit, talán még egy kis rácsing tuning is belefér, majd amikor ráunt eladta egy magyar neppernek aki elpasszolta itthon, és most rajtad a sor, hogy szenvedj vele...
2012. máj. 28. 21:09
 6/7 A kérdező kommentje:
oké, én igazából nem ragaszkodom az olasz motorhoz inkább a Yamaha meg a Honda felé húz a szívem, de akkor milyen típusú motort lenne érdemes venni?
2012. máj. 28. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
tucatot, leginkább endurókat
2012. máj. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!