Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » PEUGEOT XR7 Típusú motorot...

PEUGEOT XR7 Típusú motorot keresek, hol tudok venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamilyen kis gyorsaságit kezdésnek, tudom-tudom mindenki Yamaha Tzr, Aprilia Rs stb.. de nekem ez a motor nyerte el leginkább a tetszésemet + sokkal modernebb külsővel,idomokkal rendelkezik mint 50-es társai. HOL TUDOK ILYET SZEREZNI??:) Mert interneten ahogy nézegettem nincs eladó sehol..:/ Szóljatok, ha van! :)
2012. máj. 27. 11:26
 1/4 Porche12 válasza:
Helló Nekem van Peugeot xr7 ha érdekel szólj! és akkor adok egy telefonszámot és elmondom mit kell tudni róla! :)
2012. júl. 6. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
haly megvan még? Bocsi de csak most Láttam :S
2012. aug. 4. 12:38
 3/4 Porche12 válasza:
Helló! ez lenne az csak az aprilia között van minimálisat engedek az árból de hívj és megegyezünk! Csak most a tél miatt ennyi az ára! [link]
2012. szept. 27. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy látom sajnos már nincs fennt! :S Tudnál esetleg másik linket küldeni? Vagy privátba küldenél itt 1 e-mail címet?
2012. okt. 3. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!