1,8 millióig keresek klímás szedán autót Max 150 ezer km-rel. Tudnátok nekem segíteni?
11.06!
Ford Fiesta, Skoda Fabia Kombi...
Francia, olasz autót csak az ellenségemnek ajánlanék..
Vw Bora esetleg Opel Vectra. (megbízható, ritkán meghibásodó autók, alkatrészt vicc áron kapsz hozzájuk)
Megvétel után ajánlott elvégezni a motorolaj + szűrők cserét. Én olajból a Mobil 1-re esküszöm. Szűrők: MannFilter
A márkaszervizeket kerüld el, rabló banda az összes...
"ez csak urban legend (francia, olasz) és a hozzá nem értők terjesztik."
Volt szerencsém 206, xsara, jumper, boxer-hez. Egy hulladék volt az összes!
Ezt a "max. 150ezer km" dolgot szerintem gyorsan verdd ki a fejedből, sok autónál eleve nem mérvadó ez a dolog, alkatrészeket cserélni meg úgyis kell minden autón: azon is amit sz*rrá nyüstöltek, meg azon is majd ami most még jó állapotúnak tűnik. Legbzitosabb ha elviszed a kiszemelt autót egy márka- vagy szakszervízbe vásárlás előtt állapotfelmésre, anélkül manapság lutri autót venni, akárhány kilométert mutat az óra. Szerintem 10-20 ezer forintot megér egy ilyen neked is egy 1,8 milliós autóvásárlás esetén, nem?
Amúgy én ezen típusok között nézelődnék:
Peugeot 407: [link]
Audi A4: [link]
Volvo S40: [link]
Mitsubishi Lancer: [link]
Alfa Romeo 156: [link]
Saab 9-3: [link]
Honda Civic: [link]
Seat Toledo: [link]
Renault Mégane: [link]
Mazda 3: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!