Miért istenítik egyesek a simsont?
Nem értem hogy miért mondják jobbnak a 20-30 éves simsont az 50-es robogónál vagy az 50es enduróknál.
Azért mert vkinek csak simsonra van pénze, még nem kell szídni a robogót. Azt mondják a robogóra hogy műanyag motor, pedig csak a burkolat az. A robogóm százszor megbízhatóbb mint a simsonom volt és jobban is megy. Ez nem elfogultság hanem tény.
Kit érdekel hogy kibírt 20 évet? Nem vagyok gazdag de ha végleg tönkremegy a robogóm akkor gyűjtök penzt és veszek másikat. Egyebként nem hajtom nagyon. Évente max 2000 km-t teszek bele úgyogy van még hatra jópár éve.
Most komolyan akar vki 20 évig egy motorral járni?
Nem új robogóra gondoltam.
120-140ért lehet kapni nagyon jó használt robogókat.
Hogy részemről miért, arra most nem térnék ki, annyira hosszú lenn (szóval: csak), de lenne egy vicces érvem.
Egy ismerősöm vásárolt valami faluban egy teljesen Gyári 51-est, amin még a gumik is a gyári, eredetiek voltak.
Aggódott, elbírják-e az öreg gumik a lábon hazavitelt, de megpróbálta (vitt magával újakat amúgy).
Természetesen a 2X éves, kirepedezett gumik szétdurrantak, ahogy illik.
Eltolta a legközelebbi, Isten háta mögötti faluba, ahol útbaigazították a falu egyetlen vegyesboltjához.
Megkérdezte, kapható-e esetleg 16-os belső gumi.
"Milyen motorra?" - így a boltos.
"Simson."
"Persze, tessék!"
Falun, vidéken még mindig a kis Simson az, amihez helyben megkapsz bármit, s nem kell a megyeszékhelyig utazni egy szelepsapkáért is. Ráadásul, ha nem hajtják 40-45-nél jobban, akkor gyakorlatilag elnyűhetetlenek és tényleg tud bőven két liter alatt fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!