Miért istenítik egyesek a simsont?
Nem értem hogy miért mondják jobbnak a 20-30 éves simsont az 50-es robogónál vagy az 50es enduróknál.
Azért mert vkinek csak simsonra van pénze, még nem kell szídni a robogót. Azt mondják a robogóra hogy műanyag motor, pedig csak a burkolat az. A robogóm százszor megbízhatóbb mint a simsonom volt és jobban is megy. Ez nem elfogultság hanem tény.
ez kb olyan mint a trabant, vagy a zsiguli kultusz.
Úgy is mondhatnám, hogy történelmük van.
Időpont tegnap 22:00
Szerinted miért simsont vesznek? Azzal nem baj, ha elesik, összetöri... inkább azt törje mint a több százezres gépet... Amúgy, ha gazdagok LENNÉNK :D én se simsont vettem volna az biztos =)
Azért, mert:
- szinte a kultúránk része, a mai 30-40-50-60 éves emberek ilyeneken kezdtek motorozni
-olcsó, alig van alkatrésze
Én 32 vagyok, 12 évesen kezdtem Simsonozni, azóta volt kb 20 motorom(robogó 50-125 ccm, enduro 50-125 ccm, túra 350 ccm), de közben is volt egy Simson, és most jön a következő.
Nagyon jó érzés ülni egy robogón, lógatni a lábad, meg élvezni az automata kényelmét, de ennek ára van..Egy mai modern robesz 4-600.000 Ft, ezek még 10 évesen(szétgyepálva) is 100.000 felett vannak.
A másik kategória a 200.000-s kínai robesz, ami műszakilag elmegy, de szétreped minden műanyaga, letörik a berúgókar állandóan, stb...
Szóval 100.000 Ft alatt a Simson a legjobb vétel.
Visszaolvasva látom hogy ez egy állandóan visszatérő kérdés, millióan megfogalmazták a tuti már előttem, úgyhogy nem is szólok hozzá többet.
(azért kemény a földutas érv, ennyi erővel egy ferrari ellen is érvelhetnél vele)
Kampányoltok a simson mellett és ellene? XD
Azért istenítik mert egyszerű és 30 éve a legjobb volt 50esbe.
Azért nem kedvelik mert már eljárt felette az idő és ezt képtelenek belátni akik ragaszkodnak hozzá.
simson 4 le. mostani póweres 50es 15-le től felfelé.
[link] Mért nem lehet megérteni hogy a simson felett eljárt az idő. hol lehet egy simsonnal így menni?
"Mért nem lehet megérteni hogy a simson felett eljárt az idő. hol lehet egy simsonnal így menni?"
Ki akar így menni egy Simsonnal?! :D
Egy hasonlat: hány olyan autóversenyzőt ismersz aki Ferrarin meg Lamborghinin kezdte pályafutását? Gondolom nem sokat. A Simson első motornak vagy olcsó megoldásnak a legtökéletesebb. A robogót nem lehet motornak számítani, a durvább endurókról meg leesik az első gáz után sok ember, annyira erősek. Nekem a Simson utám második motorom egy kis LEM volt. Ez ugyan cross motor, de kb. az 50es endúrókkal van egy lapon, olyan 6-7 lóerő (de sokkal könnyebb és pörgősebb mint a Simson). Egyszer megkérdezte a szomszéd gyerek, hogy kipróbálhatja-e, mert nagyon szeretne motorozni. Én már akkor kicsiként is arra hajlottam hogy ne, mert úgyis elesik vele, de a szüleim udvarias unszolására oda kellett adnom a motort. Ment vele 3 kanyart és elesett vele. Na kb. ennyi értelme van ilyen erős motorokat egy lapon említeni a Simsonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!