Milyen 125ccmes motort vegyek?
Honda CBR 125. Használtan már 350-400 körül pöpec állapotúakat lehet venni. 120-130-at mennek, fogyasztás 3-3,5 liter, és jól is néznek ki. A hangja is jobb a gyári pufóval, nem az a kávédaráló mint az ilyesmiknek szokott lenni, de sport pufóval mégjobb.
a cbr ülésmagassága pontosan egyetlen egy milliméterrel magasabb, mint egy simsoné (775-776mm) szóval nagyon kis motorról van szó, hangja egyszerű egyhengeres 4t pics@füst az akrapovic se sokat dob rajta
Szerintem vegyél cagiva mito-t. Én egy 2002-essel járok nem sietősen 3-4 literrel, viszont ha odakenik neki viszi a GPS szerinti 180-at.
Figyelj.
Vegyél egy Honda nsr 125-öst. 2ütemű kb 25-30Le körül van.
Jól is megy, meg szerintem jobban is néz ki mint a cbr 125.
Ezeknek a papírjaiban szinte mindig 15Le van mert úgy papíroztatták le, mert ennek a motoroknak a célközönsége az A1-es jogsisok.
Ugyebár ha lefojtod akkor vezetheted. Ha elkapnának, de nem fognak, (a rendőr csak a köbcentit tudja megnézni, azt hogy hány Le ahhoz gép kell ami leméri, tehát nem fognak szívózni).
Tehát ha el is kapnának azt mondod, hogy mivel a papírjaiban az áll hogy mondjuk 15Le, te azt hitted hogy le van fojtva.
Ennyi!
Jó motorozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!