Robogó kontra kocsi?
(Azt nem tudom honnan szedted,hogy a robogóra nem kell kötelező biztosítás.Ugyan úgy fizetnetek kéne,mint egy autóra,csak nem annyira drága.Majd egy rendőr elmagyarázza 30 ezerért,ha megállítja egyszer a párodat....Az én kötelezőm a robogóra évi 3300ft)
De vissza a kérdésre...
Nekem van autóm,és robogóm is.Én is ugyan ilyen megfontolásból vettem a mocit,mint amit leírtál.Azzal járok dolgozni,boltba,edzésre,szóval mindenhova,ahova egyedül kell mennem.Nagyon sokat spórolok vele,mert az autóm 5-6 litert fogyaszt,míg a robogó olyan 2 liter körül.Kb.napi 40-50 km-t megyek,úgy hogy nekem simán megéri mocival járnom.Csak igazi rossz időben teszem le,vagy ha a családommal megyünk vhova.
Egy robogónak a szervizelése sokkal olcsóbb,és rövidebb ideig tart,mint egy autóé.
Az autóban nem fázol,nem ázol el,és persze egynél (max 2-nél) többen is elfértek.Ja és jóval biztonságosabb!!!
Lehet a férjednek nem jött be a robogózás,csak nem meri bevallani....
17-es: igazad van, ezt én kottáztam el. Valóban, most, hogy írod, eszembe jutott, hogy jött egy biztosítós levél és arra azt mondta a férjem, hogy a kötelezője. Szerintem én az átírással kevertem, mert arra mondta, hogy az nincs, csak sima adásvételivel ruházza át a tulajdonjogot.
Valószínűleg az van, amit mondasz, én is ezt gondolom, hogy az autó kényelmesebb. Ma még úgyis beszélünk erről, mert reggel nem volt időnk átbeszélni, hogy mi legyen, én a robogó megtartása mellett vagyok továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!