Szerintetek ötödjére próbáljam meg a forgalom vizsgát?
Ne írjatok , olyan válaszokat , hogy az ilyennek kár jogsi stb. mert még soha nem láttátok hogy, hogy vezetek , és mind a négyszer apróságon buktam meg. Szerintetek mennyi esélye van , hogy ötödjére sikerül? Vagy mennyi időt várjak még az ötödik vizsga előtt? (május elején buktam meg negyedjére) Abbahagyni csak a pénz miatt nem akarom. Mert amúgy lelkileg ez a sok bukás már nagyon megviselt. Már ha csak a téma feljön , sírhatnékom van. Tanácstalan vagyok. Szerintetek mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetebe?
Kérlek benneteket ne írjatok bántó válaszokat, mert higgyétek el van elég bajom. :((
Ha van rá mód, akkor az oktatóddal menj még néhány órát, aztán vizsgáz!
Pofon vágni nem fognak, legrosszabb esetben menned kell a közlekedés felügyeletre egy vizsgálatra,
idióta pszihiáterekhez, vagy pszihológusokhoz, vagy mi görcs, hogy lehúzzanak némi pénzzel.
Mindenképpen próbáld meg!! Engem csak is az oktatód anyagi jóléte érdekel. De gondolj bele 1 kicsit, ha valami "apróságot" elbaszarintasz az esetleg más ember életébe is kerülhet!! És akkor nem mondhatod sorry, én csak ötödjére mentem csak át a vizsgán!! Ha már a "bántó" sorokon is így berezelsz akkor egy húzósabb forgalmi szituációban mit fogsz csinálni? Becsukod a szemed? Fogadd el nem minden ember alkalmas a vezetésre-forgalomba. Épp elég kretén van így is az utakon.
Le is pontozhatsz, attól még nem fogsz jobban vezetni!!
Na állj. Apróságokért nem buktatnak meg, ezért vannak kitalálva a hibavonalak és a hibák. A hibavonalak az apróságok, a hiba pedig bukás. Mondjuk megkérdezhetném hogy merre vizsgázol? Mert Pest megyében gyanús szokott lenni hogy a pénzre mennek.
De ahogy az előző válaszoló is leírta. Kint a forgalomban egy apróság is mások életébe kerülhet. Egy jogosítványt fogj fel úgy mintha engedélyed lenne biztonságos irányba lövéseket leadni egy lőfegyverrel a város közepén.
Ez csak rajtad műlik.
Én 15jére is nekimennék ha akarnám. Ha nem akarnám sz@rnék rá. Szerintem válts oktatót ha megint megbux.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!